Claudia Schiffer ima svojo linijo oblek

No, če smem biti iskrena, sem pričakovala veliko več in ta oda 90. letom mi ni najbolj pri srcu, čeprav mi je bilo to obdobje všeč. A ko je vse skupaj preveč oprijeto, prosojno in odbito, se sprašujem, kako naj to nosim, in me potem mine. Vmes so sicer tudi solidni kosi, a splošni pogled na linijo Claudie Schieffer za avstralsko znamko Realisation ni ravno vrhunska.

Top model pravi, da je navdih črpala ravno v obdobju, ko je bila na vrhuncu slave in je bila grunge glasba ter najbrž tudi grunge modna populacija zelo aktualna. Kosi so v resnici zelo enostavni, nič posebnega, po svoje tudi nosljivi, a skoraj vedno potrebujejo dobro mero domišljije, da jih lahko pametno nosimo. Kapsulna linija se imenuje Super Real, kar je vrhunsko, so materiali, saj gre skoraj vedno za svilo, kar terja svojo ceno. Precej je prosojnih kosov, kot denimo bluza s pikami, in pa nekaj T majic za vsak dan, ki jih nosimo prav s kavbojkami.

Claudia Schiffer v 90. letih

Ker gre za omejeno izdajo kosov, pri Realisation računajo, da bo hitro razprodana. Kako pa je všeč vam?

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.