Seks v mestu z belimi lasmi – in ga že obožujemo!

Praznujem! Povem vam, toliko se je govorilo in pisalo o novemu Seksu v mestu, da smo bile vse polne pričakovanj. In ne samo to: gre za serijo in potem filma, ki so postali kultni in nedvomno poskrbeli, da smo ženske dojele, spremenile, pogoltnile in posnemale novo, povsem newyorško estetiko, polno vsega, včasih celo preveč, a vedno super glamurozno in zabavno. In te štiri ženske so v določenem trenutku življenja postale celo moje prijateljice, z veseljem bi šla z njimi na kavo in poslušala vse neumnosti ali intelektualne debate, ki se pač sprožijo med ženskami.

Te dni krožijo po spletu nove fotografije, ukradene v New Yorku, kjer se snema nova serija z naslovom And Just like that. Miranda, Charlotte in nepogrešljiva Carrie bodo doživele nove, zabavne dogodivščine, a tokrat so stare 50 let in ne več 30. Prav zanima me, kaj vse se je spremenilo in se veselim novih epizod. Tukaj pa je tudi moda, še vedno odbita in samosvoja, tako kot smo bile vajene. Sprememba je v stilistki, ni več Patricie Field, ker dela za serijo Emily in Paris, nova pridobitev je Molly Rogers in seveda se vse sprašujemo, ali bo Carrie ponovno odela v krila iz tila in Manolo čevlje – jaz bi bila absolutno za!

Ne smemo mimo belih las, ki so na vseh igralkah vidni, celo na Carrie. Ne vem, če bi si želela brezhibnosti in napete kože, ki so bile za vse njih značilne pred 25 leti, prej bi rekla, da bi vse skupaj delovalo dokaj nenaravno. Mislim, da se nam vsem zgodi, da gremo od doma z narastkom zato, ker ni bilo časa, in najbrž nisem edina, ki v kritičnih trenutkih vzame rjavo maskaro in “paca” po koreninah. No, vsaj do prvega umivanja … A kar želim povedati, je, da so te heroine zelo žive, realne in del našega življenja, zato verjamem, da nam lahko dajo še ogromno in prav gotovo ne bodo razočarale, četudi imajo narastek!

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Sarah Jessica Parker:  jakna Dries Van Noten; kombinezon Claude Montana; torbica Paco Rabanne; sandali Saint Laurent
Kristin Davis:  bluza Stella McCartney; krilo Balenciaga
Vir: Getty images

Po poti smo izgubile Samantho in tudi o tem se je veliko pisalo … No, kakorkoli že, nova serija prihaja že na koncu 2021, kar pomeni, da ne glede na epidemijo lahko pričakujemo, da bomo leto zaključile vrhunsko! No, daleč od tega, da si želim biti doma, a v kolikor bi me zaprli, točno vem, kaj bom gledala. 🙂

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.