Enodelne kopalke za lepšo postavo

Kot veste jih jaz obožujem in čeprav vem, da je sončenje v dvodelnih veliko bolj praktično, no, enodelne ostajajo najbolj elegantne kopalke in prav gotovo tudi tiste, ki jih je dobro imeti. Dodala bi še nekaj: če so dražje, nič zato, ker dlje tudi trajajo, saj jih običajno ne nosimo prav vsak dan, temveč takrat, ko se tako počutimo, smo na čolnu, so “tisti dnevi” ali se nam pač zdi, da je dan zanje. Kar je pri enodelnih kopalkah dobro, je tudi to, da se na večji površini blaga dobro razvije motiv, zato je super, če si omislimo kakšen poseben dodatek, ko je denimo tropsko sadje, ki je zdaj noro v modi, ali črte, za mornarski slog, ki je večen.

www.bloomingdales.com

Elastično blago zagotavlja, da so obline na svojem mestu. Trebuh je torej nekoliko bolj stisnjen, hrbtni del pa je še kako seksi. Poigrajmo se tudi z naramnicami, ki so lahko tanke, debele, prekrižane v zadnjem delu, zavežejo se okoli vratu, imajo pentlje na ramenih. Skratka: vsak detajl je 100 % pomemben in tudi pravi izziv. Enodelne kopalke imajo še eno dobro lastnost: nosimo jih tudi s kratkimi hlačami, celo z dolgim krilom zvečer, če so dovolj elegantne. Res ni nujno, da jih imamo le na plaži in to je velika prednost v primerjavi z bikini modeli.

www.bloomingdales.com
www.bloomingdales.com

Super so tudi za ženske z oblinami, ki se bodo v enodelnih kopalkah počutile bolje in tudi obline bodo bolje izgledale. No, morda niso za vsak dan, a so prav gotovo kos, ki ga moramo imeti.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.