Čudovite mame in čudovite hčerke

Tudi v modnem svetu je kar nekaj čudovitih mam in njihove hčerke so postale, seveda po njihovih stopinjah, stilske ikone. Prav z veseljem jih spremljam takrat, ko se v javnosti pojavijo skupaj: izraz na obrazih mam pove vse in čeprav verjamem, da imajo ti otroci po svoje zahtevno življenje zato, ker bodo za vekomaj hčerka ali sin od nekoga, po svoje so tudi privilegirani. Če ne drugega je tako, da se za status v družbi ne bodo ravno borili.

Anna Wintour s hčerko Bee Shaffer
Cindy Crawford s hčerko Kaio Gerber
Demi Moore s hčerko Rumer Williams
Jerry Hall s hčerko Georgio May Jagger
Goldie Hawn s hčerko Kate Hudson

Primer Kate Hudson in Goldi Hawn je, v mojih očeh, eden izmed najbolj zanimivih. Mama je ikona in odlična igralka, Kate pa je sebe uveljavila tudi v vlogi super fit ženske, ki odlično usklajuje vse. Pa ne le to, skupaj celo trenirata in iskreno pravita, da sta najboljši prijateljici. Ker imam tudi jaz hčerko, vem, kako lepo je imeti pristne in globoke odnose s puncami; res je, da si mama, a si tudi sestra, najboljša prijateljica in včasih, čisto po žensko, tudi tekmica. Zelo podobno velja za Cindy in čudovito Kaio; ona zelo odločno koraka po maminih stopinjah in je nov supermodel, ki si ga vsi želijo. Zanimivo, da njen brat ni imel tako velike sreče, deloma tudi zato, ker moški svet manekenov deluje dokaj drugače.

Lisa Bonet s hčerko Zoe Kravitz
Melanie Griffith s hčerko Dakoto Johnson
Meryl Streep s hčerko Louiso Jacobson Gummer
Robin Wright s hčerko Dylan Penn
Baria Alamuddin s hčerko Amal Clooney

Družine torej in neverjetna povezava med mamami in hčerkami. Ker danes slavimo prav žensko energijo, ki premore vse in vse premosti, se mi je zdelo prav poiskati te zanimive, čudovite primere, ki nam pokažejo tudi drugo plat zvezdnikov, tisto najbolj pristno, ranljivo in po svoje normalno. Skoraj vsa omenjena dekleta so prave trendsetterke na Instagramu in drugih medijskih platformah. Če primerjamo mame in hčerke, pa hitro ugotovimo, kako se je svet spremenil in kako se je spremenil tudi pojem lepote. Danes so mlada dekleta veliko bolj drzna in si upajo biti drugačna, kar je bilo pred 30 leti že skoraj tabu.

Willow Smith s hčerko Jado Pinkett Smith
Michelle Obama s Sasho in Malio
Reese Witherspoon s hčerko Avo Phillippe
Yolonda Hadid z Gigi in Bello
Kate Middleton s princeso Charlotte
Kim Kardashian s hčerko North West

Če imate doma hčerko, je to prav gotovo vajin dan. Uživajte!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.