Vsestranske obleke, v katerih bomo blestele v naslednjih mesecih

To pomlad prihaja pravi bum oblačil, ki bodo, zahvaljujoč predvsem uporabljenim materialom, krojem in detajlom, z lahkoto nosljiva tako podnevi kot zvečer. Da se bo meja med enim in drugim outfitom močno zabrisala, je povsem jasno že s prvim pogledom med nove smernice. Tu so ekstravagantni kroji z veliko volumna in pretiravanja, zapeljivi poudarki lepot ženskega telesa, vpadljive podrobnosti, kot so bleščice, til in tančice, čipka in svila ter še in še. Vse skupaj torej to pomlad narekuje predvsem eno – s premišljenimi, pravimi kombinacijami je vsak kos možno vplesti v našo stajling zgodbo ne glede na uro oziroma del dneva.

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Pri vsem skupaj velik poudarek leži tudi na oblekah, sploh tistih maksi dolžin, ki že same po sebi delujejo veličastno, romantično in večkrat tudi precej glamurozno. Izredno bistveni so predvsem detajli, kot so recimo napihnjeni rokavi in stisnjen, ozek pas, globok V izrez in plapolajoče A linije, prefinjeni, nosljivi vzorci in barvni izbor, ki se lepo poda skoraj vsaki postavi, barvi las in/ali starostni skupini, torej predvsem naravni, nežni, lahko tudi pastelni toni.

H&M
H&M
H&M
H&M

Naravnost prelepe so dolge, ženstvene obleke, ki jih krasijo etno potiski, dekorativni gumbi in plise, prav tako pa se ne bomo letošnjo toplo sezono izognile boho pridihu. Pogosto je pri vsestranskih oblekah, ki jih je moč nositi tako skozi dan kot ob večernih priložnostih, opaziti modele na preklop, ki pa v tem primeru morajo vsebovati nekoliko več dodelanosti, morda kak dekorativni element več ali zgolj drzen razporek, gola ramena ali razkrit hrbet. Nenazadnje pa je tako, da ne glede na sam model, barvo oziroma material obleke ogromno naredimo tudi sami, kar pomeni, da pravi izbor kombinacij doseže tisti efekt, ki ga za določeno priložnost tudi potrebujemo. Torej, podnevi lahko super glamurozno obleko “umirimo” z blazerjem, jeans jakno, supergami in podobnim, medtem ko lahko zvečer še tako dnevno, lahkotno obleko prefinjeno “dvignemo” s pomočjo vpadljivega pasu, z visokimi petkami, bleščečim suknjičem, opaznim nakitom in podobnim.

Upajmo le, da se zdravstveno stanje države ali bolje rečeno sveta kmalu postavi na noge ter da bomo v tovrstnih kosih čim prej lahko zablestele tudi po ulicah, ne le v domačem okolju.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.