Čudovite pričeske Jennifer Lopez

Ko pišem o JLo, pišem prav z nasmehom na obrazu. Moja ikona in čudovita ženska, ki je sploh ne morem primerjati z drugimi. Zame je pojem lepote, uspeha, moči, temperamenta, karizme in še kaj bi se našlo. Najbrž veste, da jih ima 51, izgleda pa vrhunsko. Ne gre le za zunanjo lepoto, temveč tudi za notranji šarm in prijaznost; je ne poznam, a bi kar stavila, da mora biti zelo prijazna ženska, ki je tudi obkrožena s pravimi ljudmi. Danes pa ne bom govorila o njenem stilu, temveč o njenih pričeskah in laseh. Mnogokrat je spremenila look in vedno je zelo všečna.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

V zadnjem tednu se je veliko pisalo tudi o njenem fru fruju. Kot veste je zdaj fru fru spet v modi, a njen je umeten, kar se mi je zdelo prav zanimivo. Gre za fru fru na clip on, torej dodatek, ki ga pritrdiš na vrhu glave in potem špangice skriješ z drugimi lasmi. Deluje zelo naravno in je super izbira za tiste, ki se ne želijo postriči, vendar bi imele spremembo vsaj za nekaj dni. JLo je lepa tudi z ravnimi lasmi ali valovitimi, v bistvu ji pristajajo vse te hollywoodske pričeske; osebno menim, da s spetimi lasmi deluje malo bolj strogo in starejša, a na rdečih preprogah je speta pričeska že skoraj nujna.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Mojstrica je tudi na področju pramenov: njeni so res brezhibni, tudi zato, ker se nikoli ne oddalji od naravne barve in zato deluje zelo naravno. Čokoladni toni so nedvomno njena strast, zraven pa bi dodala še tisto bronze barvo, o kateri sem mnogokrat pisala, ki nam daje občutek, da je pravkar prišla z dopusta. Četudi ima svoja leta, nosi dolge lase, ki pa delujejo zelo negovano, zato ni prav nič moteče. No, zdi se mi, da ne živimo več v času, ko je držalo pravilo, da se moraš po 50 nujno postriči. Zdaj je to bolj stvar počutja.

Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images
Vir: Getty Images

Jaz menim, da je res čudovita vedno in povsod. In ponavljam: 51 let.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
  1. Lorella, tukaj se pa ne strinjam s teboj. Pri takem make up-u in frizerajulahko zgleda čudovito.
    Poglej njene naravne fotografije, nič boljša kot običajna latino sobarica ali hišna pomočnica. Žal.

  2. Če se omejim samo na njen fizični izgled ni na njej nič tako prekrasnega. Mnogo žensk ima lepo vitko postavo pri 51 letih in še mnogo več. Zobe ima umetno porihtane. Lasje so res dolgi, za kar je treba imet potrpljenje in voljo, in dobrega frizerja za fotkanje. Vse fotke so refuširane, zato se na koži ne vidi njena struktura. Ženske imejte se rade i boste lete. Ti Lorella nisi niti malo manj lepa od nje.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.