Čudoviti jesenski nohti v burgundy barvi

Nič novega, boste rekle. In res je: temno rdeča, ali kot ji reče modni svet – burgundy barva, je tukaj z nami in je morda odtenek, ki najbolj zaznamuje jesenske dni. Lep, globok in zelo sofisticiran, sploh na rokah in na ustnicah zna biti dodatek, ki postavi piko na i in govori o dobrem stilu. Če pa se osredotočimo na roke, je že tako, da burgundy lak zahteva kratke in urejene nohte ter lepo kožo. Skoraj vsaka znamka nam ponuja lak v burgundy barvi, vendar te rdeče niso vse enake: nekatere vsebujejo rjavo, druge vijola barvo, zato je razlika tudi v prekrivnosti.

Chanel Le Vernis Interdit
OPI Nail Lacquer Como se llama?
Essie Bordeaux
Jessica Custom Nail Colour Cherrywood
Catrice ICONAILS Gel Lacquer Get Lost In Red You Love

Zanimivo, kako zna biti burgundy lak lep na vseh rokah in ženskah, ne glede na starost ali stil, ki ga imajo. Pozimi se zna sicer preleviti v temno zeleno, rjavo ali črno, vendar do naslednje pomladi bo prav gotovo aktualna in seveda si jo lahko omislite tudi v kombinaciji z garderobo. Namreč burgundy na burgundy je dobra izbira in če želite imeti na sebi vse jesenske odtenke, potem bo ta odločitev prava za vas. Za popestritev te globoke barve si lahko omislite malo zlate, tudi v smislu bleščic, na konicah ali na enem prstu (običajno je to prstanec, a ni nujno). Skratka, vedno se lahko poigrate z domišljijo in časom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ker je šel mat učinek malo v pozabo, si lahko privoščite tudi dodaten lesk s kakšnim glossy lakom za veliki finale. In ne, tega ni nikoli preveč!

 

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.