Modnost razkošnega nakita

Ni le naša garderoba tista, ki v teh težkih, zoprnih časih vsaj za trenutek naše misli preusmeri v prijetnejše vode, temveč lahko zato poskrbijo tudi mnoge ostale modne in lepotne stari. Verjamem, da je za mnoge ta tematika trenutno povsem postranskega pomena, a verjamem tudi, da je za naš temačni vsakdan dobrodošla prav vsaka iskrica, vsak žarek, ki nam prinese vsaj kanček lepega in prijetnega, pa čeprav je to morda le opojni oblak našega najljubšega parfuma, nežni objem naše svilene rute ali morda pogled na našo elegantno zbirko nakita, s katero polepšamo svojo vsakodnevno podobo. Trendi seveda kljub vsemu ne počivajo in čeprav se zdi, da se svet te mesece ukvarja le še z zdravstveno krizo, temu ni tako. Modni svet je torej tu tudi zato, da nam pričara mavrico jeseni, katere dotik letos tako zelo potrebujemo prav vsi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Modne smernice so se medtem posvetile tudi nakitu, ki počasi vodenje prepušča najbolj bohotnim, bogatim kosom, kar jih premorejo modne in draguljarske hiše. Tu je torej prava poplava biserov, kristalov in kovin, ki tvorijo prave umetnine med uhani, ogrlicami,  prstani in zapestnicami, pa tudi med broškami (slednje so še kako IN), lasnicami in obroči. A pozor, to hladno sezono, za razliko od lanske, med barvami dominirajo skoraj zgolj in samo najbolj nevtralne, nežne, prosojne in nasploh svetle. Menim, da se tudi na področju nakita namreč vračamo globoko v preteklost in kar je morda še dve leti nazaj veljalo za starinsko ali “mamasto”, je danes izredno zaželeno, tako med starejšo kot, presenetljivo, tudi mlajšo generacijo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Skratka, letošnje must have jope torej potrebujejo družbo biserne ogrlice, blazer bo še lepši, ko mu bomo pripele broško s kristali in naš zimski plašč bo deloval še razkošneje, ko ga bomo kombinirale z velikimi, glamuroznimi uhani, pa čeprav  za povsem navadne, nepomembne priložnosti, kjer sicer nosimo le kavbojke in puli.

Pinterest
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Mytheresa.com
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

3 komentarji
  1. Sem si tudi sama v tem Corona-depresivnem casu privoscila vrhunski nakit nase najbolj znane Zlatarne in sicer v jeklu in Swarovski kristalih obcutek bozanski…se je treba malo razvajati , ker enkrat bo konec teh karanten in se bo treba malo pokaxat v vsem sijaju. Posiljam objeme

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.