Inspiracija dneva

Dovolite mi, da slavim ženskost. In dejstvo, da je prav lepo biti ženska, z vsemi odtenki, slabimi in dobrimi dnevi, kavami in čaji, pleteninami in čipkami, svilenimi posteljninami in vsega, kar spada zraven. Zatopim se v svet lepega in imam takoj občutek, da se vse težave razblinijo kot oblak. Saj ne tožim, ampak nas celotna situacija ujame tako invazivno in  brutalno, da se vsi že davimo v jeklenem primežu. In tako se osvobodim. Zadiham. Odmislim. Kava je odlična in cela kuhinja diši. Ob sebi imam ljubo knjigo, potem bom poklicala prijateljico in uživala v klepetu. In še kasneje se lotim telovadbe, da zbistrim misli. Nočem pozabiti, da je lepo vedno ob meni, dovolj je, da to poiščem. Zato so danes moja inspiracija lepi, ženski trenutki, ki jih podarjam vam, zvestim bralkam, ker vem, da smo na isti valovni dolžini.

Objem in držite se.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

14 komentarjev
 1. Dobro si to napisala “v jeklenem primežu”. Tudi jaz s skodelico kave pri računalniku, brskam po različnih spletnih portalih, nakupujem, si dopisujem s setro, ki živi na drugem koncu Balkanskega polotoka…..

  In veš, kaj? Ne dam se, naročila sem si novo torbico! Briga me, enkrat bo že prišla prav.

  XOXO in veliko moči v tem težkem obdobju – vsem in vsaki posebej.

  1. Veš, da bom. Sem zdaj pogledala link, zanimiva ženska. Malo moram počakat, da pokaže še kakšno obleko, a bom, obljubim!

  1. Edino prav, mislim, da moramo tudi me organizirat ta klepet in se skupaj z bralkami malo spoznat ter si povedat kaj pozitivnega!

 2. Drage prijateljice, draga Lorela. Pravkar sem se vrnila s sprehoda po gozdu.vedno, kadar se mi glava napolni z mislimi,mi jih gozd uspe umiriti.imam obcutek, da je to terasa za vse letne case. Verjamemem, da tezave nastanejo z razlogom,ko jih razresimo,razumemo zakaj so se pojavile. Tudi iz tega jeklenega obroca se bomo izvili samo najti si moramo cas za sreco. Priznam, da pogresam objeme zato sem mocno objela drevo, ki je poskrbelo, da mi je tla postlalo tako, kot bi hodila po perzijski preprogi.
  Predstavljam si kako bi potekal nas skupen cas na kavici, in ko bo vse to za nami, in tudi bo si ga privosvimo. Verjamem, da bo lepo.
  S pozitivno energijo, tudi po vasi zaslugi vstopam v nov dan, vam drage moje pa zelim vse lepo posiljam tople objeme.

  1. Hvala draga Milena, zelo lepo je vedeti, da nas je veliko. Skupnost Glitter žensk in seveda bo kmalu vse dobro! Tudi jaz pošiljam topel objem! xoxo

 3. Draga Lorella, hvala za odlično inspiracijo, ki me je potolažila, da delam prav, ko se ogibam vseh negativnih novic, zaprta v svoj svet lepote in užitkov. Ki tudi v teh negotovih časih obstaja! Tako sem v tem tednu veliko vandrala po hribih in si privoščila slaviti martinovo. Brez slabe vesti.
  Hvala, ker ste!
  Pozdrav in objem vsem bralkam! ‍♀️
  Vesna

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.