Detajli, ki štejejo na plaži

Ne vem, kakšno je vaše mnenje, a osebno mislim, da je postala kopalna moda prav razkošna. Včasih smo namreč imeli na izbiro dvodelne kopalke, s košarico ali brez in zadeva se je počasi končala. Enodelne so bile za na bazen, pareo je bil stvar Karibov, brisače so bile bolj ali manj reklamne, klobuki samo za dame, ki so se nahajale v St. Tropezu – in blagor njim. No, časi so se spremenili in moda za na plažo je postala raznolika, bogata, zabavna in še kako dosegljiva. Pretiravamo? Niti ne. Rada vidim ženske, ki so urejene in lepe tudi v bikinkah in glede na to, da sem pravkar prispela z dopustovanja v Italiji, lahko rečem, da je bilo takih ogromno! Od dvajsetletnic do starejših, vse se strinjajo, da je postala plaža modna brv, veliko bolj sproščena od vsakdanje, a vseeno vredna truda. In tukaj je vse, kar morate imeti, da bo vaš avgust na plaži super mega šik.

Halja ali pareo

Ljubša mi je halja, ker jo vidim v čipkasti različici, ali bombažna in s čipkastimi robovi. Ta detajl, ki je tako ženstven in glamurozen, mi je skrajno všeč. Pareo je lep, a že viden, prav zato bi izbrala haljo. Lepe so tudi tiste v enakem vzorcu kot kopalke: šik izbira za sodobne ženske! In seveda jih lahko nosite tudi s kavbojkami.

Vir: Pinterest

Klobuk

Ga nujno potrebujete zato, ker boste prav gotovo nekaj brale in tudi zato, ker je noro lep. Iz rafije, s širokimi krajci, morda s pentljo ali kakšnim napisom. Morate ga imeti, ker vedno poskrbi za dober stil. Moj nasvet je, da se s tem detajlom malo poigrate, ker je prav zabaven in je dobro, če ga osvojite.

Chiara Ferragni via Instagram

Brisača

O tem bi lahko veliko pisala. Brisače niso večne, najbrž ste opazile, da potrebujejo precej nege zato, ker so neprestano mokre in slane. Izberite veliko, privoščite si novo in imejte na plaži dve: eno za ležanje, drugo za brisanje. V modi so tudi okrogle, sicer lepe, a ne najbolj praktične.

Vir: Pinterest

Lepi sandali ali natikači

Plastični so seveda prva izbira, kar navadne japonke, a za dober stil potrebujete nadgradnjo. Nizek, usnjen sandal je dobra izbira, pazite pa, da ga ne zmočite s slano vodo. Tudi noga vam bo hvaležna, saj je plastika poleti dokaj zahtevna in ne ravno pametna odločitev.

Vir: Pinterest

Torba za na plažo, bombažna ali iz rafije

Mora biti dovolj velika za kopalke, očala, knjigo, brisačo, kremo, telefon in še kaj. Torej ogromna! Rafija je sicer lepša, a običajno so te torbice premajhne, zato izberite bombažno in naj bo predvsem čista. Prednost je, da jo vržete v stroj in bo v trenutku ponovno lepa.

Vir: Pinterest

Nekaj nakita

Ne pretiravajte. Vseeno si lahko privoščite nekaj zapestnic in dolgo verižico, ki vedno dobro popestri kopalke. Tanki, elegantni kosi vas naredijo še lepše in tudi kopalke bodo veliko bolj seksi. V skrajnem primeru odstranite vse, preden greste v vodo. Ne mislite, da je preveč dela, pravzaprav je zabavno, a potrebno je začeti!

Vir: Pinterest

Kratke hlače

Lepe, jeans ali bombažne in dovolj dolge, da se počutite dobro. O kratkih hlačah sem pred kratkim že pisala, zato jih kar imejte, tudi ali predvsem namesto obleke. Dodajte lepo bluzo ali top in boste popolne. Stavite na bazične kombinacije z belo, ki v teh primerih deluje vrhunsko!

Vir: Pinterest

Uživajte!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.