Dišava te pomladi

Sem privilegirana. Iz več razlogov in eden izmed teh je ta, da me imajo na L’Occitanu radi, kar si štejem v čast. Tako me je neko jutro presenetil poštar s poljskim šopom rož, čudovitim sporočilom in noro seksi dišavo, ki je bila skrita v zelenju. Ostala sem kar brez besed, ker je življenje pravzaprav narejeno iz majhnih trenutkov, ki jih lahko ujamemo ali ne, ta pa je bil eden izmed teh. Pravzaprav še več: menim namreč, da je vsak trenutek dober zato, da ženska dobi novo dišavo, ker gre za esenco, ki te poboža po duši in vsakič znova spomni na to, kako čudovito je biti ženska.

Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv

Naš hitri življenjski ritem je lahko zelo naporen. Ni presenetljivo, da si včasih želimo pobegniti od vsega … To hrepenenje po pobegu, pustolovščini je nekaj, kar vsi občasno občutimo. Je kot vroča želja, ki tli v nas in čaka, da jo spustimo na plan.  Izvira iz romanov, ki smo jih prebrali, iz zgodb, ki so razvnele našo domišljijo,  in iz vsakdanje rutine, zaradi katere smo preobremenjeni in preutrujeni. Globoko v sebi si želimo, da bi se počutili nepopisno žive, da bi življenje zagrabili z obema rokama in se zoperstavili zahtevam vsakdanjega življenja. Ste pripravljeni pobegniti od vsega, kar omejuje vašo divjo dušo? L’Occitane je to hrepenenje ujel v dišavi, ki je tako markantna kot subtilna … v dišavi, ki uteleša neukrotljivo lepoto narave.

Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv

Hrepenenje po pobegu, pustolovščini je nekaj, kar vsi občasno občutimo. Je kot vroča želja, ki tli v nas in čaka, da jo spustimo na plan. V Eau de Parfum Herbae je ujeta neukrotljiva lepota iz srca Provanse. V tej botanični kompoziciji, ki je oda divjim travam in trnastim cvetlicam, se naraven izvleček iz divjih trav prepleta z dinamičnimi notami robide, divje vrtnice in bele koprive.

Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv
Herbae L’Occitane

In še nekaj, kar dokazuje, kako se stvari ne zgodijo po naključju. Parfum, rože in škatla izgledajo kot narejeni za knjige, ki sem jih prejšnji teden privlekla iz New Yorka. Tako imam zdaj v kuhinji oazo lepega, ki povrh vsega še noro dobro diši. In na vprašanje, ki so mi ga zastavili pri L’Occitanu, ali si drznem pobegniti od vsega, kar omejuje mojo dušo, je odgovor lahko le eden: seveda, in to večkrat na dan!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.