Še malo in nosile bomo mini krila

Kar pa seveda ne pomeni, da smo jih zanemarjale skozi hladno sezono, temveč le to, da bomo vsak čas dosegli poletni bum, kjer bodo zaželeni le tisti čisto mini kosi. Krajša krila in obleke tokrat dobivajo posebno mesto med trendi in kljub dejstvu, da so nas v resnici te mesece že prepričale midi in maksi dolžine, bodo določene stajling zgodbe vroče sezone namenjene zgolj in samo tovrstnim oblačilom. Mini krila se tokrat na lestvici modnosti uvrščajo tesno poleg popularnih kratkih hlač in prav tako kot slednje, so tudi ta predvsem dobrodošla v družbi blazerjev ter kostimov vseh vrst nasploh.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Mini krila torej tokrat tvorijo poseben look, ki večkrat spominja na služben outfit, pa vendar je prav zaradi krajše dolžine zaželen vsepovsod drugje kot pa za poslovne trenutke. Tu so torej enobarvni kostimi z daljšim, lahko tudi oversize blazerjem v pastelnih odtenkih vijolične, mint, rumene in pink, h katerim se več kot odlično prilegajo dodatki iz slame, rafije ali bambusa, bele superge in še veliko bolj sandali s paščki in visoko petko.

Tibi
Gucci
Rhode
Isabel Marant

Takoj, ko se bo muhasto majsko vreme nekoliko umirilo, bomo lahko nadele tudi mini krila iz jeansa, lanena z gumbi, bombažna v karo vzorcu in celo usnjena. Kombinacij z njimi je tudi letos nešteto, še vedno pa ostaja ena izmed najpopularnejših prav tista z navadno T majico. Zelo lepo se to pomlad in poletje v teh modnih pripovedih znajdejo vse romantične bluze, ena od najbolj drznih pa pripada prav tisti, kjer glavno vlogo igrajo čipkast bodi, suknjič ter seveda obvezno tudi petke vseh višin. Nenazadnje pa naj omenim še trend ujemajočih se kosov, torej kompletov ali bolje rečeno matchy-matchy outfitov, ki vsekakor velik vpliv predstavlja tudi med mini krili.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.