Okrasimo svoje gležnje z zapestnicami

Modni detajli velikokrat naredijo celoten outfit oziroma podobo. Ti pa bodo to toplo sezono še bolj razigrani in veliko novih kosov je prišlo v ospredje modnih smeric. Med njimi so tudi zapestnice za na gleženj, ki bodo popestrile videz. Tovrsten nakit pa zagotovo ni nobena novost na modni sceni in verjetno so med vami že ljubiteljice, ki tega redno nosijo, sploh pa poleti, ko pridejo na plan krajša oblačila ter sandali. Izbor zapestnic za na gleženj je velik in takoj boste prepoznale vzorec trendov, ki se nasploh ponavlja pri nakitu. V ospredju je minimalizem, čisto preproste zapestnice za na gleženj v metalnih odtenkih, kot so zlata, srebrna in rose gold. Le-te pa velikokrat krasijo različni obeski, kot so zvezdice, srčki, sidra, štiriperesne deteljice in podobno. Minimalističen nakit je kot nalašč za vsak dan, lepo pristaja tudi z visokimi petami za posebne dogodke in v hipu doda zanimivo noto.

www.weworewhat.com
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Te pristajajo lepo na  številna obuvala. Od nizkih športnih copat, slipon, seveda sandalov do zelo priljubljenih espadril. Veliko je tudi barvitih zapestnic za na gleženj; največkrat v kombinaciji z raznimi kristalčki ter ostalimi okrasnimi kamenčki. Za bolj boemski videz pa si omislite pletene zapestnice za na gleženj, tudi te imajo v veliko primerih razne detajle za popestritev. Must have, ki ga napovedujejo modni strokovnjaki, pa je različen nakit s školjkami. Te smo že lani občudovale kot choker ogrlice in tako se trend nadaljuje na druge modne dodatke. Ta je lahko na zapestnici za gleženj kot obesek, ali pa je celotna zapestnica narejena iz manjših školjk. Različni modni oblikovalci ponujajo tudi zlato oblikovane školjke, ki delujejo izredno modno, sploh v kombinaciji s pravo spomladansko-poletno opravo. Preizkusite zapestnico za na gleženj in opazile boste, kako lahko še tako majhen detajl doda tisto piko na i.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.