Drzna kombinacija za toplo jesen

Jesen že potihoma trka na vrata in kaj kmalu nas bo zaobjela kombinacija mešanih temperatur in nepredvidljivega, celo muhastega vremena. Jutra in noči bodo postala izredno sveža, celo hladna, medtem ko bodo dnevi še vedno vroči, morda celo poletno vroči. Ob tem bo znova veljalo pravilo oblačenja po sistemu čebule, torej veliko plastenja, hkrati pa bodo zanimive tudi kombinacije poletnih in jesenskih kosov. Med tovrstne se bo ponovno uvrstil tudi duo blazerja in crop topa, ki je nekako že skoraj postal stalnica prehodnih mesecev.

Pinterest
Pinterest

Gre za precej drzen outfit, ki vsekakor zahteva lep, negovan in tudi raven trebuh, a z izbiro pravega topa se je v resnici mogoče zakriti in skriti marsikaj. Torej med blazerji bodo tokrat zavladale boxy oblike, za katere navdih tudi tokrat prihaja predvsem iz preteklih osemdesetih. Poudarjena, široka ramena in dolgi modeli bodo obarvani predvsem v nevtralne barve, kot so črna, siva in rjava, po drugi strani pa bomo blestele tudi v intenzivnih odtenkih zelene, rdeče, oranžne in pink. Med topi najpopularnejši v tem primeru ostajajo tisti čisto bazični, kot bi si preko prsi poveznile zgolj trak ali nadele čisto minimalističen nedrček.

Pinterest
Pinterest

Še vedno so trendi izredno naklonjeni dvo ali tridelnim kompletom, kjer so zraven zgoraj omenjenega dua skoraj obvezne široke hlače ali kavbojke, mini krilo ali dolgo, zvončasto krojeno krilo. Skratka pričetek jeseni bo še daleč od zaspanega, monotonega looka, prihaja torej še veliko zapeljivosti in gole kože.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.