Ekskluzivna Argeta za praznike

Pri Argeti že 10 let ustvarjajo vrhunske kulinarične kreacije za prave gurmane s podpisi najprestižnejših chefov iz Slovenije in Hrvaške. Izvrstne okuse vedno izvabijo iz najbolj presenetljivih kombinacij sestavin, ki navdušijo tako kulinarične poznavalce kot gurmane začetnike. Osebno ne bom nikoli pozabila njihove paštete s tartufi, prav tako v omejeni izdaji, o kateri se še zdaj pogovarjava s Sofio. In prav Sofia me je navdušila nad paštetami takrat, ko jih je začela jesti za malico. Saj veste, kako je z otroki, vedno kaj pustijo, mame pa počistimo za njimi. In tako se je začela moja gurmanska zgodba.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Za ekskluzivne trenutke užitka je tokrat Argeta v jubilejnem pakiranju združila mojstra slovenske in hrvaške kulinarike, okus francoskega prestiža in istrske tradicije, bogate izkušnje chefa Janeza Bratovža in zagnanost mladega talenta, Nikole Tadijanovića. Poskrbela je tudi za zelo estetsko pakiranje, saj zraven dobite mini leseno deščico s podpisi petih vrhunskih chefov, ki so v preteklosti z njimi ustvarjali ekskluzivne zgodbe. Zberite vseh 6 deščic in sestavite ekskluzivno servirno desko za popolno postrežbo vaših najljubših okusov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In ker ima december posebno noto ter diši po dobrem, se mi je zdelo, da bi bila lahko tudi Argeta v jubilejnem pakiranju zelo lepo darilo za tiste, ki ljubijo posebne okuse. Osebno me je zelo prevzela pašteta z brancinom, hruško in medom, najbrž zato, ker sem nekoliko bolj “morska” in so mi ribe blizu. O kakovosti ne gre razpravljati, saj vemo, da je Argeta v resnici najboljša na svojem področju. In da bo vse skupaj še bolj čarobno, lahko tudi ve sodelujete v nagradni igri, ki jo najdete tukaj; lahko si priigrate večerjo za dve osebi v restavraciji JB v Sloveniji!

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Darilno pakiranje Argeta Exclusive lahko najdete v vseh bolje založenih trgovinah. Zanimivo in izvirno.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.