“Emily in Paris” – Netflix serija za nas

Navdušila me je Nataša, ki ima to čarobno moč, da vedno najde stvari, ki so meni noro všeč. Včasih gre za Instagram profile, drugič za spletne strani in tretjič za filme ali serije. Kot v tem primeru. Emily in Paris je serija, ki pošlje misli na pašo, ponuja čudovite prizore Pariza, nekaj zabavne in nepričakovane ljubezni, ogromno odlične in drzne mode, pa tudi tisto žensko vzdušje, ki je pač samo naše in ga zato obožujemo.

Emily in Paris
Emily in Paris
Emily in Paris

Darren Star (da, tisti s filma “Seks v mestu”) ustvarja zelo privlačno zgodbo z vizualnimi vrhunci. Pod njegovo taktirko postane Pariz divji, privlačen, magičen in hkrati mesto, v katero si prav želiš, da bi te usoda katapultirala takoj. Mlada Lily Collins brezhibno oživi lik glavne junakinje Emily. Ok, zgodba je lahko tudi kliše,  a nič zato, osebno nisem za super intelektualne  knjige ali filme, o katerih potem razmišljaš še cel teden, ker ne veš, če si vse dobro razumel. Emily te pusti predvsem očarano nad Parizom in z željo, da bi šla čim prej na dobro kavo in odličen rogljiček.

Emily in Paris
Emily in Paris
Emily in Paris

Ne smem pozabiti, da je za stajling v filmu poskrbela znamenita Patricia Field, prav tista, ki je naredila lik Carrie, kot ga poznamo danes, in tista, ki je poskrbela, da je Manolo postal tako kulten. Situacije, v katerih se znajde glavna junakinja serije, so marsikdaj absurdne in skrajno smešne, a nam hkrati dajejo upanje. Upanje, da je Pariz še vedno očarljiv, da obstajajo odlična delovna mesta, da je tamkajšnji masleni rogljiček vreden vsega, da so moški v Parizu njami njami in odlični ljubimci in me, no, me, kot ženske, smo večno mlade in prav gotovo tudi večno vredne ljubezni.

Emily in Paris
Emily in Paris

 

Poglejte in sporočite, midve z Natašo že nestrpno čakava drugo serijo in nadaljevanje.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Joooj Lorella,

    tole sem v dveh dneh pogledala, po tvojem priporočilu. Super simpatično….
    KDAJ BO DRUGA SEZONAAAAAA??? 🙂

    Lep dan
    Darja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.