Trendi dodatki za krajše lase

Modno lasno okrasje še prevladuje med must have dodatki te sezone. Ti pa ne pridejo v poštev le za dolgolaske, saj lahko popestrijo pričeske tudi kratkolaskam. Špange so med najbolj opaznimi na področju naglavnega okrasja. Priljubljenost teh pa je zagotovo tudi to, da jih lahko najdemo v mnogih različicah z zanimivim okrasjem. Perle imajo to mrzlo sezono svoj moment in v hipu dodajo kanček sofisticiranega videza. Razni kristalčki dodajo pridih glamurja in razni napisi, med njimi tudi logotipi različnih modnih znamk.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Na drugem mestu po priljubljenosti med lasnimi dodatki so obroči, ki pristajajo vsem dolžinam las, tudi tistim najkrajšim. Barve so tiste, ki bodo poskrbele za tisti x faktor in izberite takšno, ki bo lepo pristajala barvi vaših las. Svetlolaske izberite temno zeleno in bordo, rjavolaske vijolično in svetlo modro, rdečelaske pa rumeno in fuksijo. Tudi potiski pridejo v poštev in živalski so zelo modni. Vse, ki obožujete minimalizem, pa posezite po klasičnemu črnemu obroču, s katerim ne morete zgrešiti in ta se bo podal različnim kombinacijam.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Ne smemo pozabiti tudi na rute, veljajo za ene najbolj vsestranskih, saj lahko na različne načne popestrijo pričesko. Na youtubu lahko najdete številne videoposnetke, ki vas bodo vodili korak za korakom, kako oblikovati rutko po vaši želji. Tako kot pri izbiri obroča se držite barv, ki bodo najlepše pristajale barvi las. Velik plus rut pa je tudi to, da je ne boste uporabile le za lase, ampak jo lahko brez skrbi uporabite okoli vratu, v obliki topa v toplejših mesecih, pasu in še in še, zato lahko zanjo odštejete nekoliko več denarja in vam bo služila več časa, ne le eno sezono.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.