Etam: najlepša kolekcija spodnjega perila

Sem strastna zapravljivka na področju spodnjega perila in priznam, da bi imela vse, kar je čipkasto, belo, črno, pudrasto in zelo seksi, tu in tam pa me prevzamejo zelo nežni navdihi, ki se jim prav tako ne morem upreti. In zdi se mi, da imamo pri nas kar srečo, ker se lahko obrnemo na kolekcijo ter trgovino Etam (najdete jih v Kopru, Celju in Ljubljani). Ko sem jo pred leti odkrila, mi je bilo v hipu jasno, da ne gre zgolj za prodajo perila, temveč za svet lepega, ki ponuja kopalke, spalne srajce ali pižame, ljubke stvari za dom in nego, baby dolle, bodyje in še marsikaj. Skratka svet zase. Zato sem se s še večjim veseljem odpeljala v Pariz in si v živo ogledala čudovito kolekcijo za poletje 2018. Iskreno vam povem, da so bili vsi kosi posebni, zelo lepo izdelani in ravno prav elegantni ali seksi.

Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam

Po brvi se je sprehodilo kar 80 manekenk, med katerimi je bila tudi slovita ikona Constance Jablonski, obraz francoske znamke, ki je po vsem svetu simbol spodnjega perila. 1500 gostov si je z največjim veseljem ogledalo kolekcijo, ki je bila predstavljena v sklopu tedna mode v Parizu, zato še toliko bolj pričakovana. Tudi v zakulisju je bilo pestro in barvito z dekleti, ki so se predvsem zabavale in tako poskrbele za naelektreno vzdušje: saj veste, veliko ženske energije na kupu! Grafična kolekcija je ponujala kar nekaj vintage akcentov, v obliki dolgih in prosojnih spalnih srajčk, ki jih kot običajno lahko kombiniramo s perilom in tako ustvarjamo komplete, ki niso le lepi in uporabni, temveč tudi darilo za dušo.

Vir: Etam
Vir: EtamA
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam

Osebno so me zelo navdušili stajlingi z vrhnjimi kosi, marsikdaj polni bleščic, ki so delovali že kot večern outfit. Nekateri so bili sicer narejeni le za revijo, drugi pa bodo tudi naprodaj. Zelo raznolika kolekcija Etam nas je popeljala od elegance do športnega sloga, od kompletov za ženske do tistih, ki so namenjeni mlajši populaciji. Vse je bilo dovršeno in preprosto ljubko, tudi s pomočjo glasbe in glasbenikov, ki so nastopali v živo ter tako dokazali, da so revije spodnjega perila pravi spektakel, ki pritegne veliko pozornosti in radovednosti. Škoda le, da se je vse skupaj hitro končalo, saj smo imeli v občinstvu prav željo, da bi lahko še malo občudovali brezhibna telesa manekenk in odlično spodnje perilo, ki te prav odpelje na drugi planet. In dejstvo je, da tudi Pariz naredi svoje, čarobno mesto, polno romantike, ki je nedvomno najboljša kulisa za Etamovo revijo.

Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam
Vir: Etam

Prav danes sem si pogledala novosti v trgovini Etam, sicer za sedanjo sezono, in kot običajno nisem bila prav nič razočarana. Kdor zna, pač zna.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.