Gorčično rumena znova navdušuje

Odtenki prehodne sezone so do danes že v celoti zavzeli modni in lepotni svet, sploh pa so izredno pomembne postale barvne palete. Med slednjimi se znova močno odražajo toni, povzeti po zgledu narave, sploh čudovito obarvanega listja oziroma gozdov, kjer je poleg nekaterih najlepših odtenkov temno in svetlo rjave, bordo, kričeče in vinsko rdeče ter intenzivno oranžne zaznati tudi danes že kar stalnico jesenske mode – gorčično rumeno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

To je ena tistih barv, ki se bo tudi letos dobro obnesla poleg mnogih preostalih trendovskih barv, super pa deluje tudi v družbi določenih retro kosov, kjer vladajo predvsem oversize oblike in topli materiali, sploh volna, usnje in rebrast ali gladek žamet. Gorčično rumena je torej tista barva, ki bo že tako vsakdanji look spremenila v izredno ženstven in hkrati izjemno opazen outfit.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Predvsem se tovrsten odtenek čudovito poda temnolaskam z olivno poltjo, kjer za piko na i tudi te mesece ne sme primanjkovati rjave in črne. Poleg slednjih dveh sta lepi kombinaciji tudi s smaragdno zeleno in rdečo, pravzaprav pa jo moda letos zelo priporoča celo poleg bele oziroma še veliko raje poleg bež. Gorčična barva je tako znova pristala na številnih kosih hladne sezone, predvsem pa je tokrat zaželena pri širokih hlačah in midi oblekah, pri oversize pletenih puloverjih in pulijih, pri dolgih, debelih jopah, celo pri puhovkah ter nenazadnje tudi pri neštetih dodatkih, kot so škornji, bucket klobuk ali velika, blazinasta ali plišasta torba.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.