Halje in haljice za na plažo

V resnici niso le za na plažo in mislim, da jim ne posvečamo dovolj pozornosti. Halje so ključnega pomena za dober stil in vsakič, ko zagledamo, predvsem na Instagramu, kakšno super lepo žensko s stilom 50+, je tako, da ima na plaži haljo. Dolga je res super seksi, lahko pa gre tudi za kos, ki dobro pokriva stegna in tako poskrbi za večjo mero udobja.

Melissa Odabash
Melissa Odabash
Melissa Odabash
Vir: Pinterest

Kako jih nosimo

Nedvomno s kopalkami, enodelnimi ali dvodelnimi, pa tudi s kratkimi jeans hlačami. Jih ne nosimo s krilom in obleko, pa tudi ne s povsem normalnim outfitom. Halja je pač halja in njena primarna funkcija je, da pokrije kratko, ki se skriva spodaj.

Barve in vzorci

Če ste za čipko, potem nujno stavite na belo ali črno. Večni barvi, ki vedno delujeta zmagovalno. Če ste za barve, potem so tukaj predvsem pastelni odtenki ali povsem sončne barve poletja: rumena, oranžna in nepogrešljiva rdeča. Glede vzorcev ne pretiravajte, saj je halja zelo velik kos in hitro postane “jutranja halja”, kar ni pravi namen.

Melissa Odabash
Melissa Odabash
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kako je z dolžinami

Kot rečeno je dolga halja zelo sofisticirana in tudi po svoje lepša, zahteva pa malo več spretnosti v smislu nošenja. Kratka ne sme biti prekratka, torej ne jaknica, mora biti dolga vsaj do sredine stegen. Lahko ima resice, te so vedno ljubke, ali cofe za malo etno stila. Vse pride prav, sploh z jeansom.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.