Must have obleke na rožice za vsako priložnost

Poletje živi v vsej svoji lepoti. Ne glede na to, kje ga preživljate, ali v mestu, naravi oziroma ob morju, so v igri lahkotna oblačila. Med ta spadajo tudi obleke, brez katerih si ne predstavljamo tople sezone. Must have potisk tega poletja pa je brez dvoma na rožice, ki je očaral fashinistke po vsem svetu in verjamem, da bo tudi vas. Obleke s tovrstnim potiskom lahko najdemo v različnih krojih in barvah. Maxi obleke so izredno zaželene, še posebej v kombinaciji s kratkimi napihnjenimi rokavi. Velikokrat pa spremljajo obleke na rožice tudi naborki na sto in en način. Če ste za krajše dolžine, se tudi za vas najde obleka, ki bo poudarila vaše atribute. Kar se tiče barv pa so v igri barve od živahnih pa vse do pastelov, ki ne sme manjkati v tej ženstveni kombinaciji.

vir: Instagram
vir: Instagram
vir: Instagram
vir: Instagram
vir: Instagram
vir: Instagram

Must have obleke s potiskom rožic pa lahko nosite za različne priložnosti, vse je odvisno od tega, katere modne dodatke boste izbrale. Za vsak dan pridejo v poštev nizki sandali in večja torba, na primer iz rafije. Za kanček športnega pridiha po posezite po športnih copatih, ki naj bodo čim bolj enostavne, lahko bele navadne allstarke, s katerimi ne morete zgrešiti. Kot torbico pa izberite manjši nahrbtnik, ki bo lepo povezal videz. Za priložnosti, ko si želite dodati tisti x faktor, pa posebno vlogo igrajo visoke pete. V tem primeru so ta hip IN bolj minimalistični sandali z visoko peto, največkrat v beli, bež ali črni barvi. Lahko pa te izberete v pastelnem odtenku in vaš celoten look bo bolj zanimiv. Ne pozabite na manjše torbice, clutch z elegantno verigico ali pa eno izmed micro torbic, ki pride v poštev takrat, ko ne potrebujete veliko stvari s sabo.

vir: House of CB
vir: Asos
vir: Mango
vir: Zara
vir: Bordot
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.