Inspiracija dneva

Na ta četrtek maham iz Londona in srčno upam, da ste vse dobro, zdravo, veselo, predvsem pa lahkotno v duši. Tako noro sem se veselila tega oddiha, čeprav je zgodba za tem dokaj dolga in zahtevna, ampak se raje osredotočim na dobro in lepo, kajne? Edino, kar si želim, je dobra večerja s svečami, Sofiin nasmeh do ušes in še dlje, morda novo torbico in vonj po gliciniji, ki povsod cveti. In da ne pozabim: kavo in sladico v Peggy Porschen, pa še eno škatlo sladic za moje Glitter punce, tiste s samorogi in mavricami, ki te takoj spravijo v dobro voljo. Saj se doma odlično počutim, a potovanja nekaj premaknejo v duši, podarijo novo širino in ti dajo vedeti, kako je svet pravzaprav neskončen. In res se veselim poletja in novega dopusta, ker ko grem, je nekako tako, da tudi sebe ponovno najdem.

Objem, kjerkoli ste.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev
 1. Draga Lorella!
  Uživajte – dokler ste mladi in zdravi!

  Ker jaz pa že vse jutro kličem zdravnike, pa so tudi na dopustu.
  Bo treba izgleda na urgenco, ker nagaja Bypass v nogi.

  Uživajta s Sofijo v Londonu! Pozdrav čez lužo!

 2. Kako lepo. Tudi moja hči je včeraj odpotovala v London za nekaj dni. Jaz pa danes v službi. Uživajte vsi skupaj, še namesto mene. Privoščim vam.

 3. Obujas lepe spomine na pomladne vonjave Londona. Mesto v katerem sem v popolnem sožitju s seboj, vonjavami, nakupovalnem vrvezu, obiskom muzejev in sprehodom po parku. Mejta se…in namesto mene spij Costa kavo s pecivom iz mandljev z nadevom iz robidnic.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.