Inspiracija dneva

Če pogledam nazaj na vse, kar je bilo, priznam, da bi določene stvari tudi spremenila, a načeloma sem s svojim življenjem zadovoljna in zdi se mi, da je to še kako pomembno. Morda bi si odbila samo nekaj let, približno 20, da bi lahko toliko več potovala, brezbrižno obiskala oddaljene kraje, živela malo kot nomadka in okusila še nekaj novih strasti, ki mi niso bile nikoli dane, najbrž zato, ker je moja duša v neskončnem iskanju stabilnosti in me zato neznano kar vrže iz tira. Pa vendar … V objemu Floride in njenih čudovitih barv razmišljam, da bi lahko tukaj vseeno živela, se navadila na vročino in sončna očala 24 ur na dan, na turkizno morje in zgovorne ljudi, na mini kopalke, ki niso za nikamor, in super drage restavracije. Razmišljam, da ima življenje ogromno odtenkov in pav škoda je, da vse tako hitro beži. A se trudim ostajati tukaj in zdaj in biti kot spužva: vse vidim, vse slišim, vse voham, vse vzamem. In ja, noro živim.

Objem.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. Sem se prav našla v prispevku. Tudi mene neznano vrže iz tira in se ziheraško vračam na znane kraje. Ko zberem pogum pa se podam v neznano. Teleportirala sem se na Florido in ti maham! Si me pa nasmejala z mini kopalkami, ki niso za nikamor!
    Lep dopust, moj šele pride!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.