Januarske elegantne, pastelne barve

Zelo me veseli, ko vidim pastelno obarvane izložbe in možnost, da si omislimo te čudovite barve tudi pozimi. Hkrati je tudi res, da se med mrzlo sezono ženske načeloma odločijo za temne tone, kar je vidno predvsem na ulicah. Vse je bolj ali manj črno, rjavo, sivo. Tu in tam opaziš kanček rdeče in še vedno premalo pastelov. Zakaj?

Vir: Kohl’s
Vir: Kohl’s
Vir: Kohl’s

Razlogov je veliko. Eden je tudi ta, da nam resnici na ljubo trgovine ne ponujajo ogromno izbiro svetlih kosov, na spletu jih je vsekakor veliko več. Po drugi strani imamo občutek, da so svetle barve zelo zahtevne in občutljive, sploh kar zadeva nogavice ter se seveda sproži vprašanje, kakšne nogavice pravzaprav izbrati. No, deloma vse to drži, saj s svetlimi barvami lahko oblečemo le kožne nogavice, dovolj tanke, da izginejo, in v redkih primerih volnene nogavice v barvi smetane, ki pa niso za vsako žensko.

Vir: Kohl’s
Vir: Kohl’s
Vir: Kohl’s

Pa vendar sploh december in januar, ki sta tako praznično obarvana, kličeta po svetlih barvah in satenu. Vem, saten nič ne greje, zato ga morate nujno kombinirati s kakšno toplo pletenino. Svetujem vam satenasta krila, v midi obliki, v kombinaciji s toplim puloverjem ali majico iz lureksa, ki ji potem dodate jopo. Tudi obleke-kombineže (tako imenovane slip on obleke) so še vedno aktualne in noro seksi. Dejansko gre za kombineže, ki jih nosimo z blazerjem in plaščem. Revolucija spodnjega perila, saj si ga danes omislimo tudi za zunaj, ne le za dom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Moj nasvet je, da vsaj malo premislite, kako in kaj s pasteli, saj konec koncev ne gre pozabiti, da znajo optično odstraniti marsikatero gubo in tako obrazu podariti kanček svetlobe. Ni slabo!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.