Zelo celovito in urejeno

Ženska garderoba mora ponavadi vsebovati predvsem kose, s katerimi lahko hitro ustvarimo zelo elegantne in na videz dodelane outfite. Seveda je pametno sem ter tja v zbirko dodati tudi kak statement kos, a bistvo celotne omare je to, da nudi določen stil, povezanost, kjer eno z drugim pravzaprav ustvarja lepo celoto. Naj gre za izbor pravih barv ali pa določen slog krojenja in materialov, zgolj rdeča nit je tista, ki bo poskrbela, da bo sestavljanje vsakodnevnih lookov za nas zabavno in kar se da preprosto. Ta hip razmišljajmo tudi o naslednjih kosih, ki jih bomo z lahkoto oblekle tako danes kot spomladi, hkrati pa ob sebi ne bodo potrebovali veliko:

Široko pleteni puloverji – torej tisti, ki jih pozimi oblečemo preko srajce, tankega pulija ali morda le slip, čipkastega topa, medtem ko spomladi dobro delujejo povsem samostojno. Ponavadi kroj nudi gola ramena in oversize look, te mesece pa jih najraje nosimo v družbi usnjenih hlač in dolgega krila.

Reformation
Ermanno Scervino
Aigner

Maksi obleke iz delikatnih materialov – predvsem tiste, ki so krojene v A in hkrati lepo plapolajo v vetru. Že res, da gre za povsem spomladanski ali celo poletni kos, pa vendar v družbi blazerja, pulija, dolge jope, najlonk in gležnjarjev oziroma škornjev še kako uporabne ostajajo tudi v zimskih mesecih. Da jih bomo lahko nosile še dolgo v pomlad predlagam predvsem živalske ali cvetlične vzorce, pa tudi enobarvne v naravnih, nevtralnih tonih.

Kombinezoni iz usnja – so ta hip pravi modni hit, zato delujejo tudi kot dobra naložba. V kolikor potrebujemo kos, ob katerem ne potrebujemo preveč razmisleka o kombinacijah, potem bo takšen kombinezon kot naročen za nas. V črni, rjavi ali celo zeleni barvi bo zraven želel samo kul obutev in debelo jakno oziroma dolg plašč, lahko celo toplo puhovko.

Aigner
Ermanno Scervino
Reiss
Reiss

Plisirana krila – predvsem midi in maksi dolžin, ki jih z lahkoto nosimo tako na ravne podplate kot super visoke petke. Vsekakor so zraven zaželeni dolgi blazerji in obilne pletenine, vsaj te mrzle mesece, medtem ko jih bomo že v zgodnji pomladi združevale predvsem s tankim, bazičnim pulijem oziroma elegantno bluzo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.