Nisem prevelika za Harryja Potterja!

Vse se je začelo s prvim romanom, ki sem ga zelo hitro prebrala. Če ste tudi ve ljubiteljice Harryja Potterja, potem prav gotovo veste, da te njegova čarovnija prevzame. Nisem prepričana, da je gospa Rowlings napisala serijo knjig za otroke, saj se mi zdi, da so skoraj preveč resnične in zastrašujoče in odrasli v njih najdemo vse demone. Ko sem bila pred kratkim v Londonu, mi je bilo prav žal, da nisem utegnila obiskati krajev, kjer so posneli filme, predvsem pa videti rekonstrukcije Harryjevega čarobnega sveta. No, vse kaže, da se zgodba nadaljuje. Cecil Court je denimo ulica polna knjigarn, ki je navdihnila pisateljico in ko pogledamo izložbe, imamo občutek, da smo dejansko v filmu (mimogrede, tukaj je nekaj časa živel tudi Mozart). No, poglejte:

Vir: Instagram @frankie.andrea
Vir: Instagram @achilleauris
Vir: Instagram @amysbookshelf
Vir: Instagram @annatheadventuress
Lepi kotički v Londonu
Lepi kotički v Londonu

Marsikateri oblikovalec, ki prav tako ni imun na šarm ljubkega čarovnika, se je odločil za kakšno posebno kapsulno kolekcijo. Med mojimi najljubšimi sta Alex and Ani. Znamko sem prvič videla v New Yorku in se v hipu zaljubila. Imeli so čudovite zapestnice s sporočili in verižice s čarobnimi obeski. Prav vesela sem, da so se odločili tudi za izvirno serijo nakita, posvečeno Harryju Potterju, in tu je nekaj kosov:

Alex and Ani
Alex and Ani
Alex and Ani
Alex and Ani
Alex and Ani

Za vse tiste, ki ljubite magične zgodbe, je tukaj še en kraj, ki pa ni tako daleč, in to je kavarna v Klagenfurtu. Obiskala sem jo decembra in sploh nisem želela oditi, deloma zato, ker mi Sofia ni dovolila, deloma pa tudi zato, ker sem se sama tam počutila odlično. Phoenix Book Cafe je kraj, ki ga morate doživeti. Od stopnic do knjig, od leteče metle do tople čokolade, vse je noro lepo in posvečeno Harryju. Tukaj najdete tudi igre za otroke in odrasle, skrivnostne zemljevide, magične škatle, obleke, čokoladne žabe, bombone, ki spreminjajo barvo, in še kaj bi se našlo. Seveda je notri tudi veliko obsedencev, ki slikajo vse, a jim ne gre zameriti … Ambient je čudovit.

Phoenix Book Cafe
Phoenix Book Cafe
Phoenix Book Cafe
Phoenix Book Cafe
Phoenix Book Cafe

Za vse tiste, ki pa še greste v London oziroma v Watford in ste za kanček pristne čarovnije, je tukaj nekaj slik, ki veliko povedo o tem, kako so bili filmi posneti ter koliko truda, domišljije in znanja so zahtevali. Harry Potter Studio Tour je nekaj, kar me še zvesto čaka in srčno upam, da ga letos uresničim. Kajti, saj veste, v vsaki ženski je tudi čarovnica, dobra ali nagajiva.

Harry Potter Studio Tour London
Harry Potter Studio Tour London
Harry Potter Studio Tour London
Harry Potter Studio Tour London
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.