Jeans in pete kot top kombinacija

Najbrž je ta kombinacija še vedno ena izmed najbolj priljubljenih na svetu. Kavbojke in pete delujejo ravno prav seksi in privlačno, so primerne za vse priložnosti in predstavljajo varno rešitev takrat, ko ne vemo, kaj obleči. Če povrh vsega vržemo še blazer, potem smo res na konju.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Letošnja hladna sezona narekuje veliko jeansa in dobra novica je (no, vsaj zame), da ni tako zelo oprijet. Super skinny modeli so namreč dani na stranski tir, saj so v ospredju nekoliko bolj ohlapne oblike, ki pa ohranjajo pravo mero ženstvenosti. Slednjo dosežemo predvsem z visokim pasom in krajšo dolžino kavbojk.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Katere pete pa lahko kombiniramo na jeans hlače? Teh je malo morje. Kitten heels so tiste, ki so prav majhne in nič zahtevne, kvadratne so še vedno v modi, a niso všeč vsem ženskam. Potem je tukaj stiletto, ki pa ni nujno visok 10 centimetrov; pravzaprav je nova generacija pet prav zanimiva, saj so visoke nekje 7 cm, kar pomeni, da v njih zelo dobro hodimo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In kakšna naj bo barva jeansa za na pete? Tukaj ni omejitev, lahko samo rečem, da je svetel jeans še najbolj v modi, prav tisti, ki spominja na 90. leta, rahlo spran in malo bolj poletni. Če je v pasu več gumbov, toliko bolje. Nič ni narobe s temnim jeansom, ki deluje nekoliko bolj zimsko; če so vam všeč temni odtenki, lahko izberete nekaj malo bolj oprijetega, kar sledi oblinam telesa.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.