Jeseni prihaja barvit puli

Njegova najlepša in najbolj praktična različica je pod blazerjem. A puli z visokim ovratnikom ima vedno zanimivo življenje, tudi v samostojni različici. Jesen prinaša naravne tone in seveda tudi črno, ki bo tradicionalno zaživela pozimi, a tukaj so tudi povsem živahne in intenzivne barve, ki nam lahko delajo družbo zelo kmalu. Svetlo modra, rumena, roza, oranžna in čudovita lila so odtenki, ki bodo zelo dobro poživili našo podobo in nam podarili kanček energije. Novodobni puliji so lahko oprijeti ali nekoliko bolj ohlapni, torej mehke oblike, ki jih potem lahko nosimo le samostojno ali z brezrokavnikom. In mimogrede je tudi brezrokavnik kos, ki se močno vrača.

Pri puliju je morda najlepše to, da je lahko zelo eleganten in ga kombiniramo s šik hlačami ali pa športen, če ga nosimo s kavbojkami in športnimi copati. Tudi rebraste oblike se vračajo, saj smo jih že gledale v preteklosti, skupaj s puli obleko, oprijeto in v midi dolžini. Še en kos, ki bo prišel prav denimo v kombinaciji z lažjim plaščem ali usnjeno jakno. Morda prav slednja lahko poskrbi za nekoliko bolj razigran in mladosten videz, sploh v kombinaciji s primernimi čevlji, kot so denimo vojaški škornji ali škornji nasploh. Pri puliju pazimo na sestavino, sploh če je oprijet, saj v kolikor je popolnoma sintetičen, ne bo na koži nič prijazen.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kot vidite je modelov na pretek, zato sem prepričana, da bomo z lahkoto našle svojega.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.