Jesenske novosti pri Zari in H&M-u

Z začetkom jeseni so nas pričakali tudi številni novi trendi, ki bodo poskrbeli, da bo letošnja hladna sezona razgibana in zanimiva. Številne modne smernice se tudi tokrat zgledujejo po preteklosti, torej po retro stilu, pa naj gre za prejšnja 60., 70., 80. ali pa še pogosteje 90. Mnoge največje modne hiše so s svojimi kolekcijami dodobra zapovedale trende že pred meseci, njihovo popularnost pa so seveda potrdile tudi vse nizkocenovne znamke, med katerimi sta vsekakor vodilni tudi Zara in H&M. Poglejmo nekaj njihovih najbolj zanimivih kosov oziroma stajling idej letošnje jeseni.

Zara

Tu so vintage navdihnjeni elementi, kot so na primer cvetlični potiski, bordo ali gorčični odtenki, pletenine, pentlje okoli vratu ter dolge, midi obleke. Po drugi strani pa niso pozabili niti na kul pridih, ki ga dajejo predvsem urbano modni kosi, kot so karirasta srajca, usnjena jakna ali pa jeans, pri katerem tudi tokrat ne manjka našitkov in vezenin.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

H&M

Tokrat so poskrbeli za pravo foto poplavo zanimivih kataloških outfitov ter sezonskih kampanj, v katerih bomo zagotovo našle tudi vsaj kos ali dva za svojo domačo garderobo. Poleg nekaterih najpopularnejših kosov ta hip, kot so na primer karirasti blazerji, bluze z napihnjenimi rokavi in pentljo ali pa leopardji plašči iz umetnega krzna, je tu še veliko več izbire za katerikoli okus in stil.

H&M
H&M
H&M Denim
H&M Denim
H&M Denim
H&M Denim
H&M Denim
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M Studio

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.