Jesenski toni tudi na naših rokah

Zanimivo je, kako jesensko obdobje vsako leto prinaša močne kontraste, vsaj kar zadeva naravo. Po eni strani so to umirjeni, celo zaspani meseci, polni dežja in sivine, a po drugi strani polni bogatih tonov narave. S še vedno precej toplim soncem obsijani jesenski dnevi so nedvomno eni najlepših, nič čudnega, da torej navdih nudijo vse povprek, nenazadnje imajo močan vpliv tudi na naše vsakdanje outfite, celo lepotne izbire. Med slednje prištevamo tudi naše nohte, kjer barve laka še kako izražajo sezono, v kateri se nahajamo.

Pinterest
Pinterest

Tokrat znova stavimo na določene klasike, kot so vinsko rdeča in gozdnato zelena, rjava v odtenku čokolade, bele kave ali s pridihom rdeče, torej kanček opečnate. Zanimive so tudi barve lakov v oranžni in temni, sliva vijolični, čudoviti pa so nohti v rožnato rdeči, torej v barvi maline. Seveda tudi to jesen ne manjka črne in nude, biserne, zlate in srebrne, ki večkrat služijo kot detajl, tokrat pa se zraven vključujejo še odtenki sive, včasih pomešani z nevtralnimi toni rjave, spet drugič z odtenki vijolične.

Pinterest

Glede na to, da se že močno bližamo praznični sezoni, bodo kaj kmalu v igri znova kombinacije rdeče, zelene in zlate, pa tudi črne z bleščicami ter biserne s srebrno, seveda predvsem v podobi poslikav, obrob, črt in pik. Skratka jesenski odtenki lakov so odlično dopolnilo naši podobi prehodne sezone, sploh ko posežemo po klasiki, v lepotnem in modnem svetu.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.