Stajling dneva: vsi odtenki lavande

Drage bralke in čudovite ženske,

ker sem pred kratkim napisala članek o raziskavi, kako je pomembno in blagodejno okrasiti za božič veliko pred samim dnevom ali zadnjim tednom, sem se ta vikend lotila prav tega: okraševanja. Pa ne samo to, uradno sem otvorila sezono peke piškotov in zdaj dom tako diši, da je že skoraj neverjetno. Prižgala sem vse sveče (ker živiš samo enkrat, torej jih ne hranim za posebno priložnost), dišeče palčke, smudge, vzela v roke venčke, girlande in skupaj z družino ustvarila tudi zdaj že tradicionalno čudežno zimsko deželo, o kateri bom kdaj drugič pisala, saj gre res za projekt, ki je zdaj že skoraj neverjeten zaradi svoje razsežnosti. In tako so se moji prazniki začeli, predvsem v srcu, z veliko smeha in ta pravo glasbo. Povem vam, da sem v nebesih.

Želim vam super začetek tedna in naj bo vse čudovito.

Stajling dneva nas pelje v čudovito mesto Termoli, kjer je bilo super sončno in prav tako vetrovno, da sem imela skozi lase v zraku in hkrati zelo uživala v nekoliko novem, drugačnem mestu. V resnici so mi ta slikanja za stajling dneva na splošno tako pri srcu tudi zato, ker odkrivam nove kraje in kotičke, četudi domače, a vedno očarljive. Izbrala sem lila, vijola, lavando in se tako podala v neke vrste potovanje duše: to je barva tretjega očesa, meditacije in vsega, kar nas lahko pomirja.

Moj stajling je sledeč: hlače in čepica Rihoas, bluza Stories, salonarji Mass, šal Comma, torbica My lovely bag (koda LORELLA20 za 20 % popust).

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.