Modne bleščice tega tedna

Počasi jesen dobiva tisto pravo, z bogatimi barvami obdano podobo, ki se vsekakor odseva tudi v naših vsakdanjih stajling zgodbah. A za vogalom nas že nestrpno pričakuje praznično obdobje, razlog česar so tudi vse prečudovite božične in novoletne kampanje. Modni in lepotni svet pa dandanes posegata tudi že v leto 2024, predvsem s prelepimi cruise in predspomladanskimi oglasi. Preverimo, katere so najlepše žarele prav v teh preteklih dneh:

Počitniško podobo nam tokrat nudi povsem sveža reklamna kampanja modne hiše Chanel za kolekcijo cruise 2024, v kosih katere pozirata modela Anna Ewers in Loli Bahia.

Chanel

Medtem pa je hiša Valentino že razkrila vpogled v prelepo kampanjo naslednje pomladi, ki jo je poimenovala Valentino Paris, A Night’s Tale.

Valentino

Skok nazaj nam razkriva zapeljivo jesensko-zimsko kampanjo znamke perila Intimissimi, za katero sta znova pozirali supermodel Heidi Klum s hčerko Leni.

Intimissimi

Nekoliko drugačno, nič kaj zimsko obarvano sliko nam te dni v svoji kampanji hladne sezone #YSL51 pošilja Saint Laurent.

Saint Laurent

In sedaj še paleta bolj ali manj glamuroznih prazničnih kampanj, začenši s tisto znamke Tory Burch, v kateri prefinjenost izžarevata modela Vittoria Ceretti in Nora Attal.

Tory Burch

Veliko bolj resen praznični stil, predvsem v lepotah črne in rdeče, nam v tokratni kampanji holiday 2023 kolekcije New Elegance ponuja hiša Givenchy.

Givenchy

Modna hiša Gucci je za ta predpraznični čas znova pripravila nabor potencialnih daril, katere razkriva v tokratni povsem sveži kampanji.

Gucci

Da bodo že ti tedni obdani z veliko blišča in glamurja, pa seveda skrbijo tudi mnoge kampanje dragega nakita, med katerimi gre te dni izpostaviti tisto hiše Tiffany & Co. z Rosie Huntington-Whiteley v vlogi modela …

Tiffany & Co.

… ter tisto hiše Bulgari, v kateri naravnost žari igralka Anne Hathaway.

Bulgari
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.