Začenja se Black Friday

Lokacija za lep izlet, čudovite trgovine, odlične restavracije in res dober Aperitivo. No, kava je prav tako top. V nakupovalnem središču Noventa di Piave Designer Outlet boste našle skrivnostni ključ do italijanskega sloga. Svoje priljubljene znamke – Prada, Fendi, Gucci, Burberry, Salvatore Ferragamo, Versace, Bottega Veneta, Dolce&Gabbana in še mnogo več – najdete po trajno znižanih cenah do 70 %. In danes se začenja tudi Black Friday z dodatnimi popusti, kar pomeni, da bo vse še toliko bolj dostopno.

Vir: McArthur Glen
Vir: McArthur Glen

Naj ne pozabim, da je outlet odprt tudi ob nedeljah in med drugim nudi prostor za otroke, tako da je tudi za najmanjše poskrbljeno z lepim igriščem in varovanimi igrali. Med nakupovanjem v več kot 160 trgovinah si privoščite tudi nekaj sprostitve v lepih kavarnah in restavracijah. Noventa di Piave Designer outlet je enostavno dostopen iz Benetk, Trevisa in drugih krajev na jadranski obali. Dnevno so zagotovljene avtobusne povezave s trgom Piazzale Roma v Benetkah, z Mestrami, z mednarodnim letališčem Marco Polo in z letoviščem Lido di Jesolo. Seveda je možen tudi izlet do bližnjih Benetk, tako da se lahko dan prelevi v vikend in izkušnjo, ki je ne boste pozabili.

Vir: McArthur Glen
Vir: McArthur Glen

Od danes naprej so res dodatni nori popusti, od 30 % do 70 %, kar pomeni, da bo tista IT torbica končno dostopna, prav tako sandali s perjem in kamni (videla sem nekaj modelov, ki jemljejo sapo, zato o njih tudi pišem). Skratka, jaz sem svoj obisk že opravila in imela čudovit dan, ki je bil, povrh vsega, tudi zelo sončen!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.