Moroccanoil seti za praznike

Naravnost čudoviti in seveda tudi nujno potrebni. Lase tako ali drugače negujemo vedno, pred prazniki toliko bolj, saj si želimo biti čudovite in brezhibne, z lepo pričesko. Moroccanoil je tudi letos postavil na trg zelo lepe darilne sete za praznike, ki se razlikujejo glede na vsebino: set za poškodovane lase, volumen, hidracijo ali za zaščito barve.

Moroccanoil darilni set 2024
Moroccanoil Holiday Set 2023 za poškodovanje lase v omenjeni izdaji
Moroccanoil Holiday Set 2023 Color Care – praznični set za barvane lase

Nepogrešljivi izdelki za nego, ki že vrsto let navdihujejo ženske po vsem svetu, seveda tudi pri nas. Zgodovina Moroccanoila se je rodila v Izraelu, kjer je soustanovitelj podjetja odkril ogromen potencial arganovega olja, ki lase ščiti, globinsko obnavlja, jim vrača lesk in hidracijo. Slava te znamke temelji na pozitivnih besedah, od modnih brvi do salonov in revij. Ob koncu leta smo dobesedno vajeni, da nas znamka preseneti z lepimi in koristnimi produkti, včasih tudi v omejeni izdaji. V letošnjih setih imate ponovno kozmetično torbico, zelo praktično in tokrat v elegantni, črni barvi z logotipom.

Moroccanoil Holiday Set 2023 Hydrating – praznični set za vlaženje las
Moroccanoil Holiday Set 2023 Volume – praznični set za tanke lase

Skratka, za darilo ali preprosto zase, tudi letos so nam na voljo izjemni produkti in odlične zamisli za darilo za tiste, ki jih imamo radi.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.