Kaj letos obleči glede na vaš horoskop

Kozorog

Umetnost dokončati stvari (in pomagati tistim, ki vas obdajajo) zahteva posloven izgled, razen tistih prostih trenutkov, ko se prepustite svojim užitkom. S poklonom izobraženim in delovnim ženskam vseh slojev bo končna zbirka Rafa Simonsa prav tako lahko povsod poklon ciljno usmerjenim Kozorogom.

Vodnar

Rade imate modne smernice in živahne odtenke. V slogu Diane von Furstenberg si omislite živahno wrap dress, ki jo boste lahko nosile na sto in en način ne glede na letni čas. Ne bojte si privoščiti tudi različnih potiskov, ki bodo pustili svoj pečat.

Ribi

Občutljive ženske vodnih znakov ne potrebujejo veliko in so dragocene v svojem osebnem prostoru. Torej, ko se same oblačite, se ravno tako ukvarjate s tem, kako se boste v nečem počutile, tako na svojem kavču kot takrat, ko ste v svetu.

Pinterest
Pinterest

Oven

Prevzemanje odgovornosti in pogumne poteze – zgolj dan v vašem tednu. Čeprav je vaša moč včasih lahko preveč za nekatere, ste prav vi morda morda naslednji vodja svobodnega sveta.

Bik

V tem svetu se splača biti močan bik, ki drži svojo besedo in ostaja zvest svojim prepričanjem. Vaša neomajna narava pogosto pusti druge na hladnem – toda ko imate dober notranji krog, kdo ima čas za nove prijatelje? In za tako težko zunanjost ima R13 pravi videz.

Dvojčka

Kakor vse, ima tudi ta zgodba dve plati: življenje osebe, ki vas zapusti ob vsaki besedi, in vaša najhujša nočna mora. Vaši dve notranji lepotici se počutita nerazumljeni, toda pozornosti in pohvale odpravijo vse vaše težave. In ko se odločite, da boste s svojo prisotnostjo okrasile svet, ima Demna Gvasalia izdelke, s katerimi boste kradle poglede.

Pinterest
Pinterest

Rak

Mirni, negovani in sočutni, vi, raki, ste tisti, ki vedno znova preverjate in poskrbite, da smo ostali znaki na pravi poti (pogosto na lastne stroške). Čudoviti cvetni vzorci in lahke, lebdeče tkanine v najnovejši kolekciji Dries Van Noten naredijo, da ste vedno videti šik.

Lev

Ne moremo zanikati dejstev – nekaj posebnega ste in to veste. Ljubite dramo, barve in vse, kar vas preusmeri v center pozornosti. Mislimo, da oblikovalec Balmain o vsem tem ve stvar ali dve.

Devica

Device se zagotovo najlažje izgubite svetu, ste sproščene in predane delu, zaradi katerega lahko zbledite v ozadje, dokler ne najdete kanala, skozi katerega lahko usmerjate svoje najgloblje strasti. V tem primeru gre za eleganten minimalizem, ki je kot nalašč za vas.

Pinterest
Pinterest

Tehtnica

Življenje ni pošteno, razen če ste tehtnica, ki se ves čas trudi, da bi sodila sodnika in videla obe strani prepirov – potem je življenje popoln kaos. Ve rabite ravnovesje tudi v izbiri oblačil in za vas je popolna oprava športen šik, saj ste na eni strani športne, na drugi uglajene.

Škorpijon

Če ste škorpijonki všeč, vam bo večno zvesta; če ne, je zgodba povsem drugačna. Radi imajo umetnost in karkoli lepega, veliko navdiha najdejo tudi v ulični modi, ki je včasih za ostala znamenja preveč ekstravagantna.

Strelec

Zabavni in željni popotniki, v vsaki skupini dobrih prijateljev je vsaj en strelec, ki vse nagovarja, naj počnejo stvari, o katerih prej niso razmišljali (morda z razlogom). Če pa menite, da so ta dragocena bitja čisto neresna, so tudi ta tista, ki vas bodo nesramno preverila sredi prerekanja. Paco Rabanne bo v tej sezoni izpopolnil vašo omaro z jet setterji.

Pinterest
Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.