Pet jesenskih idej za poslovno žensko

Ali bolje rečeno, kaj lahko oblečete prav ta trenutek. Sicer je pri meni tako, da bom najbrž v sandalih do konca oktobra, ker sem tako navezana na poletno sezono, da o jeseni niti ne razmišljam. Imam rada modo, a barve in lahki materiali so del mojega DNK-ja, zato bi najraje interpretirala poletne obleke vse tja do zime. Dodam usnjeno jakno ali pletenino in svet gre naprej. Malce sem preverila, kaj se v tem trenutku dogaja v svetu mode in za vas izbrala pet poslovnih outfitov.

Volančki

Meni so zelo, zelo všeč. Rada jih imam na bluzah, krilih in oblekah in zdi se mi, da zelo dobro popestrijo podobo, ki je včasih preveč siva. Če se denimo odločite za bluzo z volančki, lahko hitro postane vaš paradni konj. Tudi s kavbojkami.

Vir: Elle

Brezrokavnik

Letos jih je res veliko in mnogokrat so kar v kombinaciji s hlačami. Ta slog me zelo spominja na mamo, saj je v mladosti nosila prav tovrstne kose. Všeč mi je zato, ker sem se navadila na matchy matchy učinek in v tej različici ne postara niti malo, kar je seveda ključnega pomena.

Vir: Elle

Živalski potisk

Kje naj se nahaja, je povsem stvar okusa. Blazer, hlače, midi krilo, torbica, čevlji. S tem se lahko mirno poigrate in kot običajno je tako, da je kar dovolj, če izberete samo en močen kos. Kačji vzorec je trenutno na top listi, je lep tudi zato, ker je sivkast, torej ga z lahkoto kombinirate z belo ali črno.

Vir: Elle

Bela in črna

Super klasika, s katero ni mogoče zgrešiti. Všeč mi je zato, ker gre za kombinacijo, ki vedno dobro deluje in je torej dobrodošla. Sicer sem tudi za črno od glave do pet, ki ji dodamo nekaj belih dodatkov. Ter obratno. Zelo Chanel in zelo večno.

Vir: Elle

Kostim

Povratek 80. in 90., a na drugačen način. O teh kostimih sem že veliko pisala, saj so na prvem mestu žive barve, zato ne gre za tisto klasiko v črni, temno modri ali sivi. Barve so torej ključ za uspeh. Niso pa za vse, vendar vseeno mislim, da si jih lahko privoščimo, tudi zato, ker ni nujno, da so tako noro žive.

Vir: Elle
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.