Kaj pa ko bi spali v hiši medvedka Pooja?

To zgodbo pa moram nujno deliti z vami, ker verjamem, da je v vsaki izmed nas mala deklica, ki včasih pokuka v ta svet, ko se počutimo bolj krhke, ali samo radovedne, ko postanemo mame in najbrž tudi babice. Ob 95. obletnici enega najbolj priljubljenih Disneyjevih likov je na Airbnb mogoče rezervirati hišo Winnie the Pooh v znamenitem 100 Acre Woodu. “Bearbnb” se nahaja v gozdu Ashdown in je navdihnjen z izvirnimi zgodbami A.A. Milne, gostitelj pa je Kim Raymond, umetnik, ki je sanjal o tem projektu že pred pred 30 leti in je za Bearbnb poskrbel za najmanjše podrobnosti.

Bearbnb
Bearbnb
Bearbnb
Bearbnb
Bearbnb

Za Winnijevo hišo je Kim črpal navdih pri E.H. Shepardu, ki je bil prvi ilustrator lika: “Medvedka Puja rišem že trideset let,” pravi “in še vedno črpam navdih v najnovejših zgodbah E.H. Sheparda.” Hiša nosi znak “Mr. Sanders”, kot v zgodbi, tapete v notranjosti pa je osebno oblikoval Kim. Poleg obilice podrobnosti in sklicevanja na prvotno zgodbo Pooja je hiša odlično opremljena, da popotnikom ponudi sproščujoče družinsko bivanje: prenočišče ima zakonsko posteljo v pritličju in dvignjen prostor z dvema ločenima posteljama. Dnevna soba je opremljena s prostorom za počitek, medtem ko je jedilnica idealna za prigrizke. Med bivanjem se lahko gostje odpravijo na voden ogled čudovitega gozda 100 Acre Wood, igrajo s palicami na ikoničnem mostu Pooh Sticks Bridge in okusijo lokalne pridelke s pridihom medu.

Bearbnb
Bearbnb
Bearbnb

“Bearbnb” ponudi tudi vrsto predmetov, kot so rokovniki in odeje, da bi goste spodbudili, da se potopijo v okoliško naravo in živijo natančno v ritmu Puja.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.