Kaj storiti, ko ostanemo brez stajling idej

Eh ja, vsaka od nas ima kdaj pa kdaj takšen dan, ko strmiš v omaro in ti prav noben kos ne “zadiši”. Po možnosti se nam prav takrat še zelo mudi ali pa nas čaka kakšna posebna priložnost, kjer vseeno ne želimo izpasti neurejeno in preveč površno. In kaj v takšnih trenutkih sploh storiti? No ja, zagotovo ne bomo tekle v trgovino, saj bo dovolj že, če na zagato pogledamo z nekoliko drugačnega kota.

Brez panike in predvsem brez kompliciranja

Kar pomeni, da bolj ko bomo v tistem trenutku iskale magični stajling, manj je možnosti, da ga bomo v omari tudi našle. Pa ne zato, ker ne bi imele garderobe z odličnimi kosi, temveč zato, ker tisti dan očitno nismo pri volji za nobenega, s čimer pa ni čisto nič narobe. Morda bo naš look nekoliko manj premišljen oziroma kompleksen, bo pa zato naš make-up toliko lepši in pričeska toliko bolj urejena.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Bolj preprosto kot je, boljše je

To velja tako za barve kot kroje, torej skoraj nikoli ne moremo zgrešiti z belo in/ali črno, dobra rešitev je večkrat tudi jeans, v kolikor pa že želimo barvitost, naj bodo kosi v enem samem odtenku, brez dodanih potiskov in vzorcev. Lahko na primer izberemo čisto preproste kavbojke z visokim pasom in črno T majico oziroma belo srajco, kjer bodo k izgledu več prispevali naši sveže umiti lasje, morda kul obutev ali vsaj opazna šminka.

Včasih je dovolj le en dodelan kos

Recimo zelo lep, boho top, pri katerem je v resnici čisto vseeno, ali ga kombiniramo na jeans, bele ali rjave hlače, saj bo ves fokus okolice pripadal ravno topu. Odlična rešitev v dneh brez idej so ta hip midi ali maksi obleke in kombinezoni, ki hitro rešijo komplikacije s kombiniranjem, sploh pa so te mesece modni tudi čisto bazični sandali in plastenje minimalističnega nakita, kar pravzaprav ostaja večno in zato kot naročeno za takšne trenutke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ne pozabimo na udobje

Res je, sploh nam bo slednje prav prišlo, ko ne bomo najbolj razpoložene. Vroče poletje lahko kaj hitro še poslabša vse skupaj, zato vsekakor stavimo na manj umetnih in veliko več naravnih materialov. Lahko je to že čisto navadna bombažna majica in lanene kratke hlače, povsem dovolj za lep poletni outfit.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.