Kakšna oblačila izbrati v primeru močnih nog

Ženske imamo tisoč in eno postavo in seveda se z leti veliko spremeni. Gravitacija in hormoni naredijo svoje, potem so tukaj tudi porodi in staranje, prehrana in premalo gibanja. Zgodi pa se tudi, da imamo telo, ki ga ima naša mama ali babica, zato je vse skupaj dedno. Moda lahko skrije marsikatero napako, zato nikar ne obupajte. Danes pa želim odgovoriti Kaji, ki mi je pisala z željo, da bi sestavila članek na temo “Debele noge”. Močne noge so namreč problem marsikatere ženske, a z malo domišljije lahko naredimo veliko.

Vir: Pinterest

Nude sandali, bolje je, če so s peto

Nude je barva, ki optično podaljša nogo. O tem sem že veliko pisala, zato je prva izbira za močna stegna ali meča (ali oboje) prav sandal v barvi kože. Bolje je, če nima pasu okoli gležnja, ker je običajno tako, da stiska in potem se kar zareže v kožo, kar ni lepo. Zelo navaden salonar s peto, bodisi visoko ali ne tako noro visoko, je vaša idealna izbira.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Krajše ali dolge hlače mehkega kroja

Pomemben je prav kroj, ki nikakor ne sme biti oprijet. Glede na to, da je poleti dokaj vroče, je kar dobro, če si omislite nekaj bolj ohlapnega. Ne samo, da je praktično, je tudi primerno za vašo postavo. Če so noge zelo močne, poskusite z enobarvnimi hlačami. Pastelne barve so na prestolu, če ste pogumne, so lahko tudi močnejše, a svetle in nežne so vsekakor primernejše.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Midi dolžine

So super zato, ker pokrivajo noge in jih morate nujno nositi s petami. Midi je za vas idealna dolžina, krila pa so lahko krojena na A (torej mehka in malo bolj ohlapna) ali ozka in z visokim pasom. Vedno imejte visok pas, tudi pri hlačah, ker podaljša figuro in ga boste nosile z večjim veseljem! Pri krilih lahko poskusite tudi s potiski, a če so rože, naj bodo manjše, ne pa ogromne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Dolge obleke

V topli sezoni so dolge obleke tako ali drugače dobrodošle. Všeč so mi na vseh ženskah in menim, da dobro pristajajo vsem. S kančkom nakita in pravimi čevlji lahko naredite veliko. Dobro je, če izberete obleko do tal, ki jo potem nosite z nizkimi sandali. Tudi pete so možne, a kot veste je pri maxi dolžinah tako, da v kombinaciji s petami spominjajo na večerne priložnosti. Odvisno torej, kam greste in kako se počutite.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Za konec še droben nasvet. Bodite zelo pozorne na znamke, ki ponujajo curvy modo, ker imajo odlične kose in povem vam, da so zlata vredni. Na internetu je takih kar veliko, pri nas malo manj, a svet je velik in če si vzamete malo časa, sem prepričana, da boste našle vse, kar si želite. Ne glede na to, kakšne noge imate!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.