Tri ključne lepotne sestavine za zdaj in prihajajočo jesen

Do danes vas je verjetno že večina lepo zagorelih, od sonca ali pa samoporjavitvenih pripomočkov. In ker tudi takšen look potrebuje nekaj lepotnih poudarkov, je najbolje, da med najpoglavitnejše lepotne elemente uvrstimo tudi vse, kar bo lepo poudarjalo rjavo kožo vse do pozne jeseni.

Pinterest
Pinterest
Catrice jesen 2019
Catrice jesen 2019

Odtenki zlate naj bodo vedno pri roki, v obliki senčil za veke, lip glossa, highlighterja ali vsaj laka za nohte. Povsem jasno je, da rjava in zlata že od nekdaj skupaj ustvarjata nekatere najlepše podobe prehodne sezone, zato predlagam, da se osredotočimo predvsem na senčila, ki nudijo zlat lesk. Letos jih je resnično nešteto, nekateri so povsem zlati, spet drugi v sebi skrivajo kanček oranžne, rdeče ali celo turkizne.

Vse za bujne trepalnice, od negovalnih tekočin in olj pa vse do maskar, ki danes nudijo že nego, bujnost in dolgotrajno obarvanost v enem. Zelo bistveni so tudi eyelinerji, ki poleg klasične črne skozi poletje veliko lepše delujejo v odtenkih rjave, modre, zelene ali morda vijolične. Posebno nego za boljšo rast trepalnic pa si lahko ta hip omislimo ravno zaradi bolj naravnega izgleda, ki ga lahko v poletnem času nosimo kar skozi ves dan.

Pinterest
Magnifibers
Essie

Naravne ustnice naj bodo resnično naravne, torej najboljša izbira so te mesece negovalni balzami brez ali zgolj s kančkom obarvanosti. Modni ostajajo tudi lip glossi, kjer so morda dodane bleščice, v kolikor pa se že odločimo za šminko, bo za vsak dan kar prava izbira odtenek, ki ostaja čim bolj podoben naši barvi ustnic.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.