Kako izbrati prave hlačne nogavice glede na outfit

Letošnja zima je res poskrbela za modno poslastico. Ponovno so v centru pozornosti hlačne nogavice oziroma najlonke. Tukaj ni govora o tistih v kožnih barvah, ki roko na srce ob napačni niansi izgledajo, kot da koža ni pravilno prekrvavljena ali pa imajo tisti grozen lesk, ki optično razširi in skrajša noge. To hladno sezono kraljujejo hlačne nogavice v različnih odtenkih, ki popestrijo opravo. Na prvem mestu so črne, lahko so tanke in omogočajo, da se koža vidi, ali pa tiste zares debele, ki poskrbijo, da nam je toplo ne glede na temperature.

Črne hlačne nogavice lahko nosite na dobesedno vse, od svetlejših do temnejših oprav, z vključno zelo živahnimi. Zelo lepe so tudi tiste s potiskom, črte in pike so brezčasne, nekatere znamke so nanje potiskale tudi svoje logotipe. Edino, na kar morate paziti pri črnih hlačnih nogavicah, je obutev, če je ta temnejša, bo naredila noge daljše, v primeru svetlejšega izbora pa jih lahko ta odreže in vas pomanjša. Prav tako je z belimi nogavicami, ki jih tako zelo rade nosijo fashionistke. Stavite raje na črne škornje, gležnjarje, za eleganten pridih pa salonarje z visoko peto.

Obsesija s hlačnimi nogavicami pa se nadaljuje tudi v barvah. Rdeča, vijolična, modra, zelena, skratka, lahko bi naštela vse nianse v mavrici. Pri tem jih izbirate tako, da ali izberete barvo, ki je že vključena v vašo opravo, da boste matchy-matchy, ali pa bodo vaše hlačne nogavice statement kos in izberite komplementarno barvo. Na primer v primeru zelenega outfita izberete rožnate hlačne nogavice, v primeru rdečega pa modre. Tako se lahko poigrate z barvami in zagotovo boste opažene.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.