Kaj obleči za novo leto, če imate obline

Za uvod naj takoj rečem, da danes modna industrija slavi obline in mislim, da je tako tudi prav. Obstaja kar nekaj znamk, ki ponujajo obleke v večjih številkah, splet pa je ogromna baza vsega, zato si lahko privoščimo skoraj katerokoli obleko v zelo veliki številki; najbolj pa je pomembno, da se same tako odločite in tudi počutite. Novo leto zahteva predvsem tri barve: rdečo, srebrno in črno, in to ni izjema niti za vas. Z make-upom pa lahko naredite ogromno, saj preprosto malo črno popestrite z rdečo šminko, srebrno s srebrnimi bleščicami na očeh in rdečo s šminko in lakom v istem odtenku obleke. In seveda vse velja, četudi ostanete doma.

Super alternativa je bakrena, manj kričeča od zlate, zato jo lažje kombinirate ali nosite prav od glave do peta. Za novo leto si lahko omislite res veliko kosov, tukaj pa je moj izbor:

  • Mala črna z rokavi – ker so običajno roke problematične, torej je bolj elegantno, če se odločite za rokave. Lahko pa jo imate s kratkimi rokavi, čez pa dolgo pletenino, ki naj bo dolga, kot obleka.
  • Rdeča obleka. Kroji so različni, lahko je oprijeta in do kolen (nujno potrebujete perilo za oblikovanje postave), midi in širše krojena, lahko je tudi na A, čeprav sama nisem ljubiteljica tega modela, ker se ženska v njem malo zgubi. Pazite na plise, ne sme biti preveč naguban pri trebuhu, ker dodaja volumen.
  • Plastenje. To je vedno super trik zato, da izgledate ožje, in izberite polne barve, torej kose brez vzorcev. Če se držite pravila treh barv, bo res super. Lahko si omislite črne hlače, belo bluzo in jopo v bronasti barvi.
  • Kostim. Vedno je super, pazite samo na bluzo, da ne bo preveč oprijeta, vsekakor pa raje bluza kot navadna T majica, sploh za novo leto. Super je denimo mehka bluza s pentljo in jakna naj ostane vedno odpeta.
  • Dobre kavbojke in bluza. Čeprav naj za novo leto ne bi bile v kavbojkah, je vseeno možno, da boste doma in kombinacija med navadnimi kavbojkami in elegantno bluzo je zame všečna. Izberite torej res posebno, lepo, razkošno bluzo, v teh primerih se lahko vedno poigrate s prosojnimi ali širšimi rokavi, tudi plisiranimi.
  • Za širše oblike dodajte pas. Sicer drži, da so nekatere obleke krojene tako, da ne zahtevajo pasu, a načeloma je dobro, če ga imate, že zaradi simetrije. Če pa imate lep pas, toliko bolje, ker zna postaviti piko na i, tako kot torbica.

Vem, da sem že neštetokrat pisala o pomembnosti perila za oblikovanje postave in ne bi se rada ponavljala, a res ga morate imeti. To sicer velja za vse ženske, ne glede na obline; pobere eno do dve številki in res deluje v smislu podzavesti!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.