Stajling dneva: karo vzorec za zimo

Drage bralke in čudovite ženske,

danes je zadnji ponedeljek v letu 2021, kar je le dodaten dokaz, da se vse stvari prej ali slej končajo. No, da ne bo zvenelo drastično, saj to ni moj namen, raje rečem, da se dogajajo v krogu, zato je tam, kjer je začetek, v resnici tudi konec. In zdaj, ko tipkam te vrstice, sredi snega in v popolni tišini, je v meni le hvaležnost za leto, ki ga zapuščamo, in seveda za novo, ki pride. Za nekatere je to prelomnica, za druge obdobje, ki nima posebne vrednosti, a osebno se vedno veselim novih začetkov, ker dišijo po možnosti. In prav to imamo v življenju: nešteto možnosti. Da postanemo boljše, da se spremenimo, spremenimo svoje odločitve, izberemo boljše ljudi, poskusimo razumeti lekcije, včasih se oddaljimo, drugič nas dogodki zbližajo, a če dobro pomislite, ima prav vsaka situacija, v kateri se nahajamo, več možnosti. V nas je, da izberemo prave, ki so lahko prave za tisti trenutek ali prave za daljše obdobje. Ne razmišljam tako, da so prave za vekomaj, ker je koncept neskončnosti preveč zapleten, da bi se ga lotila zdaj. Kdo ve, morda kasneje, ko bom starejša in modrejša.

Želim vam čudovit teden, naredite nekaj dobrega in zaključite leto s stilom.

Za stjaling dneva sem izbrala karirasto krilo, ki ga res veliko nosim, bodisi zaradi dolžine, bodisi zato, ker je preprosto lepo. Kombinacija med belo in svetlo rjavo deluje zelo zimsko, je pa hkrati krilo, ki omogoča več različic, od bluze z rožami do navadne bele srajce, od superg do visokih pet. Važno je, da je toplo in prijetno. Presenečena sem, kako pridejo beli škornji vedno prav, sploh ti, ker nimajo super visoke pete in so res udobni. Všeč mi je ta komplet, ker deluje res enostavno in za vsak dan.

Moj stajling je sledeč: krilo Chicwish, pulover Sezane, škornji Zara, prstana Monica Vinader in Oasis, torbica Encuentro.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.