Miren božič od nas, Glitter žensk

Božič, torej, najbrž najlepši čas v letu in hkrati čudovita priložnost za družino, notranji mir in trenutke, ki v resnici najbolj štejejo. Drage bralke in čudovite ženske, ta dan je za vse nas poseben, morda ste že spekle kaj pravljičnega, morda se pripravljate na družinsko večerjo, uživate doma ali imate veliko misli, v tem obdobju tudi za tiste, ki jih tukaj ni več. Vse te lučke, nostalgična glasba in res zahtevni časi pripomorejo k temu, da imamo več misli, a hkrati se dviguje tudi kolektivna zavest, postajamo boljše, strpnejše, modrejše in močnejše. Nikoli ne bomo nehale verjeti, da smo lahko skupaj res boljše in tudi dlje pridemo. Jaz priznam, da se v družbi Nataše in Lucy počutim neskončno srečna in zdi se mi, da je možno vse. Vedno imamo toliko idej, toliko želja, navdihov, načrtov, da eno življenje ni dovolj. Skupna je tudi ljubezen in spoštovanje do vas, drage ženske na drugi strani, hvala, ker ste.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

In tukaj so naše želje

Lorella

Sreča je predvsem čas, tako pravijo sodobni filozofi in se s tem popolnoma strinjam. Sreča je to, da delaš, kar ti je všeč, z ljudmi, ki jih obožuješ, v krajih, ki te napolnijo z energijo. Vse ostalo pride in gre, ostajamo me, edinstvene, vsaka s svojimi izkušnjami in željami, vsaka popolna s svojimi napakami. Naj prinese božič mirno noč in čudovit, ploden teren za vsa nova vrata, ki nas čakajo v 2022. Karkoli bo, smo pripravljene, in karkoli bo, smo dovolj močne, da se soočamo z življenjem tako, kot smo to počele do sedaj: z nasmehom, odprte za nove izzive, pogumne in po svoje trmaste, pa tudi malo čarovnice, ker brez čarovnije ni pravega vzdušja in vsak potrebuje vsaj kanček magičnega prahu zato, da se vse želje, tudi tiste najbolj skrite, le uresničijo. Pogumno, drage moje in naj bodo zadnji dnevi decembra čudovita uvertura v vse lepo, kar pride.

Foto: Zen
Foto: Zen

Lucy

And Just Like That“, bi rekli nekateri – kar naenkrat se je odvilo še eno čudno leto. Tokrat je bilo, roko na srce, precej dolgo in znova na trenutke prav moreče, a hkrati tudi polno upanja na preobrat, na nov začetek ali vsaj na utrinek luči na koncu tega temnega tunela. V letu 2021 za seboj puščamo veliko negotovosti in strahu, tudi veliko nesoglasij, razdvojenosti in dvomov, a po drugi strani tudi ogromno spoznanj in novih modrosti, saj to ni postreglo zgolj s črnimi oblaki, temveč tudi s toplimi, prijetnimi žarki veselja in sreče. Nenazadnje lahko slednjo vedno najdemo tudi v malih stvareh, v vseh mozaikih odnosov in vsakdana, ki niso odvisni zgolj od velikih dogodkov, temveč pravzaprav le od nas samih. Ali je pred nami leto popolnega preobrata? Jaz upam, da je. Močno verjamem, da nas v naslednjih mesecih čaka veliko presenečenje, ob katerem bomo lahko znova okusili vsaj začetek tistega dobrega starega življenja, z roko v roki ali še lepše, v objemu in s poljubom brez zavor. Torej želim vam oziroma, bolje rečeno, želim nam vsem, da letošnji prazniki minejo mirno in prijetno, pa tudi kar se da varno in hkrati močno stiskam pesti, da vstopamo v čarobno, s srečo in zdravjem posejano NOVO LETO 2022.

Foto: Zen

Nataša

Leto 2021 se približuje h koncu, na trenutke se mi zdi, da je trajalo celo večnost in spet drugič, da se je zaključilo v enem samem pomežiku očesa. Če nas je 2020 pripravljalo na spremembe, je leto 2021 pokazalo, kako zelo vztrajni smo in, da nam optimizma ne zmanjka. V prihajajoče 2022 polagamo visoke upe, da bomo lahko končno zadihali s polnimi pljuči in začutili svobodo širnega sveta. Vam, drage bralke, želim, da bi bilo to leto polno smeha, brezpogojne ljubezni, dragocenega prijateljstva in čudovitih trenutkov, ki si jih boste zapomnile za celo življenje. In po besedah pesnice Rupi Kaur: »If you were born with the weakness to fall, you were born with strenght to rise.« (Če ste se rodili s šibkostjo, da vam ne uspe, ste se prav tako rodili z možnostjo, da se vam).

Foto: Zen

PS: Hvala Lifeclassu in Café Centralu v Portorožu za čudovito gostoljubje in najboljše sladice na svetu.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

7 komentarjev
 1. Tudi vam cudovite zenske, zelim miren in caroben Bozic. Tole pricakovanje je res cudovito. Naj vam leto prinese trdnega zdravja, upanja in ljubezni. Vse dobro in srecno v 2022. Natasa

 2. Lep in miren Božič, draga Lorella tebi, vsem vam in vašim najdražjim!
  Lepo je, da se v teh časih lahko družimo z vami takole na netu!
  Naj se vam uresničijo vse želje in pogumno naprej!
  Objem!

 3. Drage Glitter ženske, drage bralke,
  iz srca voščim in privoščim:
  trenutke, kot bi bile na najlepšem kraju sveta;
  trenutke, kot bi bile med samimi prijatelji, polne povezanosti, istega diha in bližine;
  trenutke lepote, ki presenetijo predvsem tam, kjer najmanj pričakujete;
  trenutke, polne ustvarjalnih navdihov;
  trenutke Miru, Hvaležnosti in Ljubezni, vedno in povsod. ❤️❤️❤️
  Hvala, ker ste. Hvala, ker smo.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.