Kako nositi dežne škornje

Prava zima je še za ovinkom in čutiti je že, da se ta zares približuje. V vaši garderobi so že zavladali pletenine, dolgi rokavi, plašči in vse, kar pride zraven. Pri modni obutvi so trendi poskrbeli za vse okuse, od športnih copat, elegantnih gležnjarjev in tudi tistih veliko bolj rokerskih, ki spominjajo na bulerje. Škornje v različnih modelih in gumjaste škornje so fashionistke vzele za svoje. Ti so izredno praktični, sploh če se omislite enostaven dizajn, grele vas bodo in ščitile pred padavinami. Izredno kvaliteten par gumijastih škornjev ima življensko dobo dolgo, a ni vse v prestižni modni znamki.

Ulični stil
Ulični stil
Ulični stil

Gumjaste oziroma dežne skornje lahko nosimo na različne načine. Če bi jih rade skombinirale z hlačami, bodite pozorne, da bodo te oprijete. Hlače na zvonec ne pride v poštev, prav tako trenerkaste hlače. Za eleganten videz oblecite zgoraj srajco in blazer, za športni pridih pa pulever. Za vrhnji slog pa izberite plašč ali bundo različnih dolžin. Obleke in dežni škornji so tudi popolna kombinacija za vsak dan, a za vsak slučaj z najlonkami nosite tudi debele nogavice, ki vas bodo pogrele ne glede na vreme. Ostali modni dodatki naj bodo manjši, omislite si lahko tudi barvne matchy-matchy kombinacije s škornji in na primer torbico.

Hunter
Le Chameau
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.