Pričeska Shulet za malo drugačen izgled

Lahko rečemo, da je Shulet trendi pričeska tega meseca, drzna, ekscentrična in ekstra kul. Kratka in živahna, srednja in celo dolga, vsekakor ni za vsako glavo in vsako žensko, a doživlja svoj magični trenutek. Razlog? Je ravno prav uporniška in mladostna zato, da po svoje prepriča. Nastala je iz združitve imen dveh pričesk: mullet in shag ali shaggy, oba zelo priljubljena v 70. in 80. letih. Obožujejo jo zvezde kalibra Billie Eilish in jo na modni pisti nosijo velika imena, kot je denimo Donatella Versace. Frizuro shulet, zaradi njenega kosmatega in divjega značaja, imenujejo tudi “volčja frizura”.

Shulet pričeska je večplastna pričeska, ki ostane bolj obsežna in napihnjena na glavi ter svetlejša na konicah, spredaj pa skoraj brez volumna. Na splošno se izvaja na srednjih ali dolgih laseh, ne manjka pa tudi zelo trendovskih kratkih različic. Najpogosteje je predstavljena z neurejenimi ravnimi lasmi ali neurejenimi kodri, na puhastih laseh pa zna biti tudi zanimiva. V nekaj primerih jo vidimo s kratkimi lasmi ali baby šiškami, vedno pa jo naredimo tako, da najprej naredimo čop in ga potem postrižemo. Ta grob način striženja omogoča, da so lasje na koncu drugačnih dolžin, zato vse skupaj deluje tako skuštrano in neurejeno.

Vir: Pinterest

Primerna je za kromatične igre s tehniko barvnih blokov in pramenov. Gre za pričesko, posvečeno tistim, ki si radi upajo, saj zagotovo ne ostane neopažena.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.