Kako popestriti predpražnik doma

Na mojem piše “Attenti al capo!”, torej “pazite na šefa” in spodaj je narisan kuža, kajti da, moj dom je njen dom in marsikdaj je Beatrice na prvem mestu. A tako je tudi prav, če imate doma žival, potem veste, o čem govorim, kajne? In predpražnik je v resnici zelo pomembna stvar zato, ker je prva dobrodošlica vašim gostom (Ok, zdaj jih ni, a verjamem, da bomo domove spet odprli!). Seveda so na prodaj lepi modeli, ampak v resnici so tudi tisti najbolj preprosti po svoje zanimivi in če jih lahko same polepšamo, no, toliko bolje!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ne vem, kako je z vami, a jaz sem te dni res kreativna in polna energije. Veliko ustvarjam in mi ni težko, ko pa sem našla ta mini tutorial na temo, kako polepšati predpražnik, sem si prav rekla, da ga želim deliti z vami. Potrebujete naslednje:

  • predpražnik brez napisov in v eni barvi,
  • črno barvo v pršilu,
  • karton in debel lepilni trak,
  • nekaj domišljije za napise,
  • stencil črke (ni pa nujno, saj jih lahko tudi same izrežete).

Proces je zelo enostaven. Najprej pripravite napis, ki vam je pri srcu, lahko pa se seveda odločite tudi za določene vzorce, kot so zvezde, pike, rože, Chanelov znak ali karkoli je v vaši domišljiji. Naj bo vse na debelejšem kartonu (škatla za čevlje je za te stvari idealna). Postavite napis na predpražnik in ga dobro zalepite z lepilnim trakom tako, da so vsi robovi pritrjeni. S črno barvo v pršilu (ali belo, je tudi zelo lepa, vendar boste potrebovale več slojev) poškropite črke in vzorce ter pustite, da se vse skupaj posuši.

Vir: laurenconrad
Vir: laurenconrad
Vir: laurenconrad

Dobra stran tega je, da enostavni predpražniki niso dragi, ve pa si lahko omislite enega za vsako priložnost in ga potem zamenjate, kot se vam zdi. Če pa ste super kreativne, mu lahko še kaj dodate, kot so denimo črne pentlje (vedno dodajte na robovih, saj mora biti predpražnik za čiščenje čevljev po celi sredini zelo gladek), različni gumbi, umetne rože. Iz tega lahko nastanejo prave male umetnine, ki so seveda le vaše in prav zato toliko bolj dragocene!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.