Kakšne športne copate bomo nosile to pomlad

Upam, da ste nad novimi prihajajočimi trendi tako zelo navdušene kot nad prihodom toplejšega vremena, ki ga prinaša pomlad. Modne in lepotne smernice napovedujejo veliko novosti, veliko modnih kosov pa bomo lahko nosile še od lani ali pa preteklih sezon, saj je retro trend izredno močan ta hip. Na področju obutve, bolj natančno športnih copatov si lahko že sedaj ogledate must have modele in med temi se najde nekaj za čisto vsako. Prvi trend, ki je kot nalašč za pomlad vključuje opazne in živahne barve. Kraljevale bodo oranžna, roza, rumena, roza, zelena in seveda modra. Velikokrat v raznoraznih kombinacijah, ki bodo še tako navaden model spremenile v statement modni kos. Stavite na barve, ki bodo prinesle veliko svežine vašemu izgledu.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Adidas
vir: Vans
vir: Fila

Platforma na športnih copatih je ponovno IN. Ti so velikokrat v kombinaciji z ravnim podlplatom ali pa rahlo privzdignjenim pri peti, kar doda futurističen učinek. Takšne modele največkrat najdete v preprostih belih barvah, ki so tudi najbolj vsestranske za nošenje na obleke, jeans hlače in modna izbira je res neskončna. Druga oblika, o kateri smo že veliko pisale, pa so chunky športni copati. Če ste si jih že omislile, jim lahko to toplo sezono podaljšate življenjsko dobo. Ti so po mnenju fashionistk najlepši v kombinaciji s pasteli; baby pink in modra preprosto zmagata v kontrastu z nekoliko bolj ostrim modelom.

vir: Pinterest
vir: Nasty Gal
vir: Other Stories
vir: Pinterest
vir: ASH
vir: Essentiel

Pa še zadnji trend za konec. Retro oblike športnih copat so must have, torej vam za nove modne podvige ni treba odšteti gore denarja, verjamem, da se kakšen zanimiv par skriva v vaših omarah. Če pa te redno čistite, si lahko omislite nov par z retro pridihom pri vsem dobro poznanih znamkah, kot so Veja, Adidas, Nike in še bi lahko naštevali. Morda pa najdete kakšen zanimiv zaklad tudi v trgovinah z oblačili ter modnimi dodatki iz druge roke.

vir: Pinterest
vir: Veja
vir: Common Projects
vir: Tommy Jeans
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.