Kamnita hiša v srcu Grožnjana

Ko sem pred meseci pisala o Grožnjanu in o tem, da je idealen kraj za izlet, sem ugotovila, da je na drugi strani res veliko bralk enakega mnenja. Grožnjan je čarobno mesto in mislim, da ga bom obiskala takoj, ko odprejo meje (mimogrede naj bi bilo to prvega junija). Vedno jem v isti restavraciji, nujno fuže s tartufi, in se vsakič znova sprehajam z nosom proti nebu zato, ker so mi barvita polkna zelo pri srcu. In veste, kaj me vedno matra? Kakšne so te čudovite hiše odznotraj, zdaj pa sem dobila odgovor in zato ga delim z vami, saj se mi zdi, da vam zna biti všeč.

Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan

Ni slabo, kajne? To je seveda ena izmed mnogih in morda je tudi redka, saj vem, da je življenje v tem malem mestu dokaj naporno za tiste, ki tukaj dejansko živijo. In če se odločiš za nakup hiše, daš celo premoženje, potem potrebuješ še dvakrat toliko, da jo vsaj približno urediš. Pa vendar … La Boutique Holiday Home ponuja istrsko kombinacijo med kamnom in belimi površinami, ki je res vrhunska! Hiša ohranja svojo dušo, notri je moderna, a spet ne preveč, deluje prikupno in udobno, zato je v mojih očeh idealna destinacija za romantičen vikend. Tukaj nam prav gotovo ne bi nič manjkalo! 64 m2 je dovolj za štiri osebe, ampak tudi dva sta dobrodošla; hiša ni velika, notri pa je prav vse kar potrebujete za 100 % odklop – tudi klima!

Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan
Grožnjan

Skriti volti po mestu, male uličice, poletna glasba, odprta okna, ljubke trgovine s suvenirji. Grožnjan je res ujet v času in zdi se mi, da tam vse teče nekoliko počasneje. Koliko dobrih kav sem spila medtem ko sem sedela na zidu in gledala gozdove, ki ga obkrožajo. In koliko muc sem spoznala, saj jih je po mestu polno! Danes sem želela deliti vse to z vami, ker vem, da se bo življenje vrnilo na svoje stare tirnice in vem, da ga bomo znali tudi ceniti. Poletje bo prineslo sprehode, morje, večerje, čas za nas, dobre knjige, nove misli, ljubezen in prijateljstvo, kar me naredi neskončno srečno. Tako da, drage moje, kmalu se vidimo prav v Grožnjanu!

PS: poglejte njihove fotografije na Instagramu, so vrhunske! @La Boutique Holiday Home

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

13 komentarjev
  1. Kako cudovito! Kar srce mi zapoje, ko gledam te slike. Teme o modi, lepih razgledih, dobri druzbi in preprostih stvareh dvignejo razpolozenje.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.