Oblačila za dobro voljo

Topla sezona je po navadi polna takšnih kosov in letošnji meseci pomladi, sploh pa poletja ne bodo oziroma niso čisto nič drugačni, pa čeprav jih je nekoliko omejilo ali bolje rečeno umirilo zdravstveno stanje po svetu. Veselje in dobro voljo torej prinašajo tudi oblačila, predvsem tista, ki se ponašajo z intenzivnimi, žarečimi odtenki, s pisanimi kombinacijami in potiski vseh vrst. Razveseljujejo nas tako podobe velikih rož na plapolajočem krilu kot drobni vzorec cvetlic na lahkotni bluzi, zelo pozitivno delujejo tudi živalski vzorci in klasike, kot so pikice in črte, medtem ko svoje naredijo tudi abstraktni in geometrični printi.

Uniqlo x Marimekko
Uniqlo x Marimekko
Uniqlo x Marimekko
Uniqlo x Marimekko
Uniqlo x Marimekko

Res je, da trend enobarvnih kosov ostaja močan, pa vendar prav ta hip premoč v roke prevzemajo razigrani in vse prej kot navadni, vsakdanji kosi. Drznost je znova v modi in naj nas ne bo strah stopiti korak stran od ustaljenih stajling poti ter si upati, pa čeprav le s pisanim trakom v laseh, odštekano vpadljivimi supergami ali kričeče pink torbico, za katero morda čez zimo nismo našle primernega trenutka oziroma outfita. Modne hiše narekujejo kombiniranje zelo različno krašenih kosov, torej skupaj lahko zlagamo močne, agresivne barve, kot so rdeča in roza, zelena in rumena ter mnogo drugih, prav tako pa ostajamo pri kombiniranju različnih potiskov, pa čeprav se morda razlikujejo zgolj v velikosti, odtenku ali postavitvi.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Zimmermann
Net-a-Porter

Nasmeh na obraz nam bodo narisale velike, slamnate torbe, espadrile in/ali slamnati klobuki z dodatkom intenzivnih odtenkov, ki kar kličejo po zagoreli polti in počitnicah. A da ne bomo prehitevali, zelo pomembno mesto ta hip še vedno ohranjajo tudi trenči, vetrovke in jeans jakne, ki vsaka po svoje prinaša nekoliko sreče v naš, morda še tako stresen vsakdan, sploh takrat, ko si ta vrhnji kos omislimo v barvi, s katero bomo vidne že na daleč.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.